15. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı SolarEX İstanbul

Avrasya’nın en büyük, Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı SolarEX İstanbul 15’inci kez açıldı. Açılış kurdelesi 6 Nisan’da törene kesildi. Fuar üç gün boyunca 10.00 -18.00 saatleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Güneş enerjisi sektöründeki oyuncuların en son yeniliklerini sergiledikleri SolarEX İstanbul’a kendi enerjisi üretmek isteyen çok sayıda yatırımcı ilgi gösteriyor. Özel alım heyeti organize edilen fuarda sektör firmaları B&B görüşmeler yaparak ihracata katkı sağlıyor.

SolarEX İstanbul, 2023 yılında son teknoloji ürünlerin uluslararası pazarda ilk kez görücüye çıktığı ticari bir fuar olma özelliği taşıyor. Yeni eklenen halleri ile 5 kat daha büyük 45 bin metrekare alanda sektörün dünya çapındaki profesyonellerini bir araya getiriyor.

Oturumları online olarak takip etmek mümkün

SolarEX İstanbul; Sektörün büyüklüğü göz önüne alındığında Türkiye pazarına girmek isteyen yabancı katılımcıların da sektöre daha yakından bakmasına ve potansiyel müşterileriyle yüz yüze görüşebilmesine olanak sağlayan ticari platform olma özelliğini korudu.

Fuarda uluslararası dernek başkanları, sektör profesyonelleri çevre dostu global çözümleri masaya yatırıyor. Fuara ziyaretçi olarak gelemeyen ancak konferans oturumlarını takip etmek isteyen sektör ilgilileri ise fuarın youtube ve instagram sayfasından oturumlara canlı yayın ile erişim sağlayabilir ve enerjinin gündemini takip edebilirler.

Fuardaki konferans ve oturumların programını buradan takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.