Taşkın Kızılok IC Enterra Yenilenebilir Enerji Yenilenebilir enerji sektörü atamaları IC Holding yenilenebilir enerji yatırımları

IC Holding iştiraki IC Enterra Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlük görevine Taşkın Kızılok atandı.

IC Enterra Yenilenebilir Enerji, sektörde uzun yıllar edindiği deneyim ve başarılarıyla tanınan Taşkın Kızılok’u Genel Müdürlük pozisyonuna getirdi. Kızılok, Aralık 2023’ten itibaren bu görevi üstlenerek, şirketin sürdürülebilir enerji ve çevreye saygılı üretim hedeflerine ulaşmada kritik bir rol oynamayı hedefliyor​​​​​​​​​​.

Kızılok yurtdışı operasyon görevi yaptı

Taşkın Kızılok, 1999 yılında uluslararası danışmanlık firması Deloitte’ta kariyerine başladı. Elektrik sektörü yapılanma projelerinde uzmanlık kazanan Kızılok, Türkiye genelinde faaliyet gösteren önde gelen bir enerji şirketinde İş Geliştirme ve Genel Yönetimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 14 yıl hizmet verdi. 2022 yılında IC Holding bünyesindeki IC İçtaş Enerji’de çalışmaya başladı ve burada Türkiye ve yurtdışı yenilenebilir enerji projelerinde önemli roller üstlendi​​​​​​.

IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin 388 MW kurulu güce ulaştı

Öte yandan IC Enterra Yenilenebilir Enerji, IC Holding’in iştiraki olarak kuruldu ve enerji sektöründeki 25 yıllık deneyimini temel alarak, sürdürülebilir bir gelecek yaratma ve çevresel saygı ilkelerini benimsedi. Şirketin yenilenebilir enerji kaynaklarıyla çalışan santrallerinin 2023 sonu itibarıyla 388 MW kurulu güce ulaştığı bildirildi. IC Enterra, GES ve Hibrit GES projeleri de dahil olmak üzere, yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını genişletmeyi ve küresel ölçekte projeler geliştirerek enerji sektöründe dönüşüme öncülük etmeyi hedefliyor​​​​.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.