SolarEX İstanbul 2024 Yenilikleri Güneş Enerjisi Yatırım Fırsatları SolarEX İstanbul 2024

SolarEX İstanbul, güneş enerjisi sektörünün küresel arenadaki en önemli buluşmalarından biri olarak kapılarını 4-6 Nisan 2024 tarihlerinde açıyor.

Türkiye’nin güneş enerjisi potansiyelini dünya çapında sergilemeyi amaçlayan SolarEX İstanbul, 4-6 Nisan 2024 tarihlerinde enerji sektörünün önde gelen isimlerini 16. kez ağırlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu etkinlik, sürdürülebilir enerjiye olan global ilgiyi artırırken, Türkiye’nin bu alandaki liderliğini pekiştirme fırsatı sunuyor. Etkinlik, 65 bin metrekarelik alan üzerinde 500’e yakın yerli ve yabancı firma ile binlerce ziyaretçiyi bir araya getirecek.

Enerji sektöründe yeni yatırımlar

SolarEX İstanbul, sektördeki son trendleri ve yatırım fırsatlarını katılımcılarla paylaşacak bir platform sunuyor. 16 yıldır enerji sektörünün nabzını tutan bu organizasyon, 150’den fazla ülkeden yatırımcı ve profesyoneli İstanbul’da buluşturarak, Türkiye’nin enerji sektöründeki uluslararası konumunu güçlendiriyor. Fuar, aynı zamanda enerji sektöründe büyüme ve inovasyon stratejilerinin belirlenmesine olanak sağlayan konferanslarla da sektöre yön vermeyi hedefliyor.

SolarEX İstanbul 2024 Yenilikleri Güneş Enerjisi Yatırım Fırsatları SolarEX İstanbul 2024Çevre dostu enerji çözümleri

Güneş enerjisi depolama çözümleri ve çevre dostu enerji teknolojileri, SolarEX İstanbul’un odak noktalarından. Etkinlik, yenilenebilir enerji çözümlerinin yanı sıra sürdürülebilir büyüme ve çevre koruma konularında bilinç yaratmayı amaçlıyor. Bu alanda çalışan STK’lar, dernekler ve sektör liderleri ile işbirliği içinde düzenlenen konferanslar, sektör profesyonelleri için bilgi alışverişi ve ağ oluşturma fırsatı sunuyor.

Ulaşım ve konaklamada özel fırsatlar

Türk Hava Yolları ve WOW İstanbul Hotels & Conventions Center ile yapılan anlaşmalar sayesinde, etkinlik katılımcılarına ve ziyaretçilerine yurt içi ve yurtdışı uçuşlarda %15, otel konaklamalarında ise %30’a varan indirimler sunuluyor. Bu avantajlar, dünyanın dört bir yanından gelen katılımcıların İstanbul’da rahat bir konaklama ve ulaşım deneyimi yaşamasına olanak tanıyor.

Katılım ve iletişim bilgileri

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan ve Avrasya’nın en büyük güneş enerjisi etkinliği olması beklenen SolarEX İstanbul’a katılım için detaylı bilgi ve ücretsiz davetiye, etkinliğin resmi web sitesi www.solarexistanbul.com üzerinden edinebilirsiniz.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.