Ana Sayfa Kullanım Koşulları

Kullanım Koşulları

Kullanım Koşulları en son 4 Haziran 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Giriş

Bu Kullanım Koşulları, bu web sitesine ve ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili işlemlere uygulanır. Siz, bize olan ilişkiniz veya bize tarafımızdan sunulan herhangi bir ürün veya hizmetle ilgili olarak ek sözleşmelere bağlı olabilirsiniz. Ek sözleşmelerin hükümleriyle bu Kullanım Koşulları’nın hükümleri çelişirse, ek sözleşmelerin hükümleri kontrol eder ve öncelik kazanır.

Bağlayıcılık

Bu web sitesine kaydolmak, erişmek veya başka bir şekilde kullanmak suretiyle aşağıda belirtilen bu Kullanım Koşulları’na bağlı olmayı kabul etmektesiniz. Bu web sitesinin kullanımı sadece bu Kullanım Koşulları’nın bilinmesini ve kabul edilmesini ima etmektedir. Belirli durumlarda, size açıkça onaylamanızı isteyebiliriz.

Elektronik iletişim

Bu web sitesini kullanarak veya elektronik yollarla bizimle iletişim kurarak, size elektronik olarak web sitemizde veya e-posta yoluyla iletişim kurabileceğimizi ve size sağladığımız tüm anlaşmaların, bildirimlerin, açıklamaların ve diğer iletişimlerin, yazılı olması gereken herhangi bir yasal gerekliliği de içerecek şekilde elektronik olarak tarafınıza sunulduğunu kabul edersiniz ve bunu onaylarsınız.

Fikri Mülkiyet

Web sitesi ve web sitesinde görüntülenen veya erişilebilen veriler, bilgiler ve diğer kaynaklar üzerindeki tüm telif hakkı ve diğer fikri mülkiyet haklarının tamamıyla sahibiz veya lisansörlerimize aittir. Bize ve lisansörlerimize ait olmayan veriler, bilgiler ve diğer kaynaklar Creative Commons – Aynı şekilde paylaş kuralları altında kullanılmışlardır.

Creative Commons – Aynı şekilde paylaş

Bu web sitesindeki içerik, belirtilmedikçe Creative Commons – Aynı şekilde paylaş, Ticari Olmayan bir Lisans altında kullanılabilir.

Bülten

Yukarıdakilere rağmen, elektronik formda bültenimizi, web sitemizi ziyaret etmekle ilgilenen diğer kişilere iletebilirsiniz.

Üçüncü taraf mülkiyeti

Web sitemiz, diğer taraflara ait web sitelerine yönelik bağlantılar veya diğer referansları içerebilir. Bu web sitesinden bağlantı yapılan diğer taraf web sitelerinin içeriğini izlemiyor veya gözden geçirmiyoruz. Diğer web sitelerinin sunduğu ürün veya hizmetler, ilgili üçüncü tarafların uygulanabilir Kullanım Koşullarına tabi olacaktır. Bu web sitelerinde ifade edilen görüşler veya materyaller, bizim tarafımızdan paylaşılmamış veya onaylanmamış olabilir.

Bu sitelerin gizlilik uygulamaları veya içeriğinden sorumlu olmayacağız. Bu web sitelerini ve ilgili üçüncü taraf hizmetlerini kullanma ile ilgili tüm riskleri siz üstlenirsiniz. Kişisel bilgilerinizi üçüncü taraflara açıklamanız sonucunda oluşan herhangi bir kayıp veya zarardan sorumlu olmayacağız.

Sorumlu kullanım

Web sitemizi ziyaret ederek, sadece amaçlanan amaçlarla ve bu Kullanım Koşulları, bizimle olan ek sözleşmeler ve geçerli yasalar, düzenlemeler ve genel olarak kabul edilen çevrimiçi uygulamalar ve endüstri kılavuzları çerçevesinde kullanmayı kabul edersiniz. Web sitemizi veya hizmetlerimizi, (zararlı bilgisayar yazılımları içeren veya bunlara bağlantılı olan) herhangi bir materyali kullanmak, yayınlamak veya dağıtmak için kullanamazsınız; web sitemizden toplanan verileri doğrudan pazarlama faaliyetleri için kullanmak veya web sitemizle ilgili olarak sistematik veya otomatik veri toplama faaliyetleri yürütmek.
Web sitesinin performansına zarar veren veya web sitesinin performansını, erişilebilirliğini veya kullanılabilirliğini engelleyen herhangi bir faaliyetin katılımı kesinlikle yasaktır.

İade ve İptal Politikası
Cayma Hakkı

Bu sözleşmeden herhangi bir neden belirtmeksizin 14 gün içinde cayma hakkına sahipsiniz.

Cayma süresi, sözleşmenin yapıldığı günün ardından 14 gün sonra sona erecektir.

Cayma hakkını kullanmak için, bu sözleşmeden cayma kararınızı açık bir beyanla (örneğin posta, faks veya e-posta ile gönderilen bir mektup) bize bildirmeniz gerekmektedir. İletişim bilgilerimizi aşağıda bulabilirsiniz. Ekli model cayma formunu kullanabilirsiniz, ancak bu zorunlu değildir.

Model cayma formunu veya başka bir açık beyanı web sitemizde elektronik olarak doldurabilir ve gönderebilirsiniz.

Bu seçeneği kullanırsanız, size çekilmeye ilişkin bir kabul alındı iletişimini (örneğin e-posta ile) gecikmeksizin sağlayacağız.

Çekilme süresini karşılamak için, çekilme süresinin sona ermesinden önce çekilme hakkınızı kullanmanıza ilişkin iletişiminizi göndermeniz yeterlidir.

Çekilmenin Etkileri

Bu sözleşmeden çekildiğiniz takdirde, size ödeme yaptığınız tüm tutarları, teslimat masrafları dahil (bize tarafımızdan sunulan en ucuz standart teslimat türünden farklı bir teslimat türü seçmenizden kaynaklanan ek masraflar hariç) derhal ve en geç bu sözleşmeden çekildiğinizi bildirdiğimiz günden itibaren 14 gün içinde geri ödeyeceğiz. Bu geri ödemeyi, başka bir şekilde açıkça anlaşmamız yoksa, ilk işlemde kullandığınız ödeme aracıyla yapacağız; her durumda, bu geri ödeme nedeniyle herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Çekilme süresi içinde hizmetlerin sunumunun başlamasını istemişseniz, size çekilmeye kadar sunulan hizmetin tam kapsamıyla karşılaştırıldığında orantılı bir miktar ödemeniz gerekecektir.

Lütfen çekme hakkına bazı yasal istisnaların olduğunu ve bu nedenle bazı ürünlerin iade veya değişim edilemeyeceğini unutmayın. Bu durumun sizin durumunuza uygulanıp uygulanmadığını size bildireceğiz.

Tarafınızca gönderilen içerik

Web sitemizde blog yorumları, blog gönderileri, forumlar, mesaj panoları, derecelendirmeler ve değerlendirmeler ile çeşitli sosyal medya hizmetleri gibi çeşitli açık iletişim araçları sağlayabiliriz. Sizin veya başkalarının web sitemizde paylaşabileceği veya sunabileceği tüm içeriği süzmek veya izlemek mümkün olmayabilir. Bununla birlikte, içeriği gözden geçirme ve web sitemizin kullanımını ve faaliyetini izleme ve takip etme hakkımızı saklı tutarız ve takdirimize bağlı olarak içeriği kaldırma veya reddetme hakkını saklı tutarız. Bilgi paylaşma veya bahsi geçen diğer açık iletişim araçlarını kullanarak, içeriğinizin bu Kullanım Koşulları’na uygun olacağına ve yasa dışı veya hukuki haklara aykırı olmayacağına katılırsınız.

Fikir sunumu

Bize sunmak istediğiniz, kendi fikri mülkiyetiniz olarak kabul edilebilecek fikirler, icatlar, yaratıcı eserler veya diğer bilgileri, fikri mülkiyet veya gizlilik anlaşması hakkında yazılı bir anlaşma imzalamamız yoksa sunmayın. Yazılı anlaşma olmadan bize açıklamanız durumunda, dünya genelinde, geri alınamaz, münhasır olmayan, telif hakkı ücretsiz bir lisansla içeriğinizi kullanma, çoğaltma, depolama, uyarlama, yayınlama, çeviri yapma ve dağıtma hakkı tanırsınız.

Kullanımın sona erdirilmesi

Biz, münhasır takdirimize bağlı olarak, istediğimiz zaman web sitesine veya herhangi bir hizmete erişimi geçici veya kalıcı olarak değiştirebilir veya sona erdirebiliriz. Size veya üçüncü bir tarafa, erişiminizin, web sitesine erişiminizin veya web sitesinde paylaştığınız içeriğin geçici veya kalıcı olarak askıya alınması, durdurulması veya sonlandırılması konusunda herhangi bir sorumluluk taşımayacağımızı kabul edersiniz. Birtakım özelliklerin, ayarların ve/veya katkıda bulunduğunuz herhangi bir İçeriğin kalıcı olarak kaybedilmesi durumunda bile herhangi bir tazminat veya diğer ödeme talep etme hakkına sahip olmayacaksınız. Web sitemizdeki erişim kısıtlamalarını dolaylı veya dolaysız olarak atlamamalı veya atlamaya çalışmamalısınız.

Garantiler ve sorumluluk

Bu bölümde, sınırlanması veya hariç bırakılması yasaklanan yasa tarafından ima edilen herhangi bir garantiyi sınırlamayacak veya hariç bırakmayacaktır. Bu web sitesi ve web sitesindeki tüm içerik, “olduğu gibi” ve “mevcut olduğu şekliyle” sağlanır ve yanlışlıklar veya yazım hataları içerebilir. İçeriğin mevcudiyeti, doğruluğu veya eksiksizliği konusunda açık veya zımni herhangi bir garantinin reddini açıkça beyan ederiz.