DenizBank Cumhuriyetimizin 100. Yılı Konserleri

Ankara, Cumhuriyet’in 100. yılını coşkuyla kutlamaya başladı. DenizBank, bu özel yılın başlangıcını Ankara’da muhteşem bir konserle kutladı.

23 Ekim akşamı, Başkent Ankara’nın kültür sanat merkezi CSO ADA’da gerçekleşen etkinlik, Türkiye’nin kültürel zenginliklerini ve sanatını bir araya getirdi.

Devlet sanatçılarından unutulmaz performanslar

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş’in ev sahipliğinde gerçekleşen konsere, Devlet Opera ve Balesi, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ve Ankara Devlet Çoksesli Korosu sanatçıları büyüleyici performanslar sergiledi. Ayrıca, DenizBank’ın yaklaşık 20 yıldır desteklediği İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay, keman virtüözü Cihat Aşkın, 3 Tenor Şenol Talınlı, Aykut Çınar ve Ayhan Uştuk gibi birbirinden değerli sanatçılar sahneye çıktı. Bu özel geceye, Selva Erdener, Ezgi Karakaya, Görkem Ezgi Yıldırım, Burcu Hancı, Arya Su Gülenç ve Atahan Dinç gibi Cumhuriyet’in yetiştirdiği pek çok önemli sanatçı da katıldı.

DenizBank Cumhuriyetimizin 100. Yılı KonserleriTürk Müziği ve Klasik Batı Müziği buluştu

Program, Türkiye’nin zengin kültürel mirası olan arya, türkü, senfonik eserler ve marşların yanı sıra, klasik Batı müziğinden örneklerin de yer aldığı özel bir repertuar sunarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Serhan Bali’nin anlatımıyla seyircilerle buluşan bu muhteşem performans, farklı müzik türlerinin bir araya gelmesini sağladı.

Çok sesli müzik: Cumhuriyetimizin değerlerinin yansıması

DenizBank Cumhuriyetimizin 100. Yılı Konserleri - DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş
DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, açılış konuşmasında Cumhuriyet’in nasıl büyük bir kahramanlıkla kurulduğuna ve kültürün ve sanatın bu süreçte ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. Ateş, şunları söyledi: “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, savaştan yeni çıkmış bir ulus için yeni bir yaşam inşa ederken kültür ve sanatı bir an dahi unutmamış, bu alandaki değişimi en ön sıralara yerleştirmiştir. Çok sesli müzik, farklılıklarla beraber yan yana durabilme yeteneği ile Cumhuriyetimizin değerlerinin yaşatılması demektir.”

Ateş ayrıca, DenizBank’ın 100. Yıl Konserleri’ni sadece Ankara’da değil, İstanbul ve İzmir gibi Türkiye’nin diğer büyük şehirlerinde de gerçekleştireceklerini ve bu etkinliği daha fazla vatandaşlarıyla buluşturacaklarını belirtti.

DenizBank, Cumhuriyet’in 100. yılını coşkuyla kutlamak için müziğin gücünü kullanarak unutulmaz bir gece düzenledi. Türk müziği ve klasik Batı müziğinin buluştuğu bu özel konser, Cumhuriyet’in değerlerini ve sanatını bir araya getirerek Türkiye’nin kültürel zenginliğini yansıttı. DenizBank, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamada önemli bir adım atarak, Türk sanatına ve kültürüne olan desteklerini bir kez daha gösterdi.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.