Ana Sayfa Etiketler DenizBank

Etiket: DenizBank

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş: TL’ye geçiş teşvikleri devam edecek

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Türkiye'nin ekonomik durumu ve TL'ye geçiş teşvik planları hakkında kapsamlı görüşler sunuyor.

DenizBank, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Konserleri’nin başlangıcını Ankara’da gerçekleştirdi

Ankara, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutlamaya başladı. DenizBank, bu özel yılın başlangıcını Ankara'da muhteşem bir konserle kutladı. 23 Ekim akşamı, Başkent Ankara'nın kültür sanat merkezi...

DenizBank, EBRD finansmanı ile deprem bölgesine 109 milyon dolar kredi sağlıyor

Kahramanmaraş depreminin ardından, DenizBank kalkınma sürecini hızlandırmak ve bölgedeki finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile işbirliği yaparak 109 milyon...

DenizBank 530 milyon dolar sendikasyon kredisi temin etti

DenizBank, sürdürülebilirlik performans hedefleri içeren sendikasyon kredisini yüzde 117 oranında yenileyerek, 530 milyon dolar yurt dışı kaynak sağladı.

DenizBank depremzede 100 çocuğa daha burs verecek

DenizBank ve TED, şu ana kadar burs desteği sağladıkları 100 öğrenciye ilave olarak, depremden etkilenen ilköğretim ve lise çağındaki 100 çocuğa daha 8 yıl boyunca eğitim bursu sunacak.

DenizBank sürdürülebilirlik hedefiyle 45 milyon euro kredi sağladı

DenizBank, Fransız Kalkınma Ajansı iştiraki Proparco’dan 7 yıl vadeli 45 milyon euro tutarında kredi sağladı. Banka, temin ettiği kaynakla tarım, yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarında şirketlerin finansman ihtiyaçlarını karşılayacak.

DenizBank sürdürülebilirlik temalı 453 milyon dolar kredi sağladı

DenizBank, sürdürülebilirlik performans kriterleri ekleyerek gerçekleştirdiği sendikasyon kredisi ile 453 milyon dolar tutarında yurt dışı kaynak sağladı.   

Biotrend Enerji’nin halk arzına 13.4 milyar lira talep geldi

Doğanlar Holding iştiraki Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş’nin halka arzına 13.4 milyar lira talep geldi. Yüzde 27,8’si halka açılan şirketin 28 Nisan’da “BIOEN” koduyla işlem görmeye başlaması bekleniyor.

DenizBank’tan sürdürülebilir ekonomiye 435 milyon dolar destek

DenizBank, uzun vadeli ve uygun maliyetli dış kaynak kaynak kapsamında önemli kısmı çevre dostu ve sürdürülebilir projelerde kullanılmak üzere 435 milyon dolarlık seküritizasyon kredisi temin etti.