SolarVis GES Dijitalleştirme Çözümleri Kredilendirilebilir Güneş Enerjisi Projeleri Teknolojik İnovasyon ve Altyapı

SolarVis, güneş enerjisi santrallerinin satış ve operasyonlarını dijitalleştirerek sektöre güç katıyor.

SolarVis GES Dijitalleştirme Çözümleri Kredilendirilebilir Güneş Enerjisi Projeleri Teknolojik İnovasyon ve AltyapıSolarVis, güneş enerjisi santrallerinin (GES) satış ve operasyon süreçlerini dijitalleştirerek, sektörde büyük bir dönüşüme öncülük ediyor. Firma, GES kurulumu yapan firmaların sadece birkaç dakika içinde kredilendirilebilir proje tasarımları ve teklifler oluşturmasına olanak tanıyor.

SolarVis’in Müşteri Edinim Modülü ve Satış Motoru

Teknolojik altyapısı sayesinde SolarVis, GES yatırımcılarının dijital dönüşümünü kolaylaştırıyor ve onlara gerekli araçları sunuyor. SolarVis, sektördeki firmaların müşteri edinme süreçlerini hızlandırmakla kalmıyor, aynı zamanda operasyonel maliyetlerini de minimize ediyor. SolarVis’in “Müşteri Edinim Modülü”, GES üreticileri, mühendislik, tedarik ve kurulum şirketleri (EPC) ve bankalar için web tabanlı bir çözüm sunuyor. 2024 yılının başında piyasaya sürülecek olan “Satış Motoru” ürünüyle, GES kurulum firmaları birkaç dakika içinde kredilendirilebilir proje tasarımları ve teklifler oluşturabilecek.

SolarVis GES Dijitalleştirme Çözümleri Kredilendirilebilir Güneş Enerjisi Projeleri Teknolojik İnovasyon ve AltyapıSolarVis’in hedefleri ve dijitalleştirme stratejisi

2024’ün ikinci çeyreğine kadar Türkiye’deki 2 bin firmadan en az 100’ünün tekliflendirme süreçlerini dijitalleştirmeyi hedefleyen SolarVis, sektördeki firmaların operasyonel verimliliklerini artırıyor. Bu dijitalleştirme stratejisi, GES sektöründe rekabeti ve müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.

SolarVis’in küresel genişleme planları ve yatırım hedefleri

SolarVis GES Dijitalleştirme Çözümleri Kredilendirilebilir Güneş Enerjisi Projeleri Teknolojik İnovasyon ve Altyapı Samet YıldırımSolarVis CEO’su Samet Yıldırım, 2024 sonuna kadar şirketin 30 kişilik bir ekibe ulaşmayı ve ABD pazarında büyümeyi hedeflediklerini ifade ediyor. ABD pazarının yanı sıra, SolarVis uluslararası pazarlarda da etkinlik göstermeyi planlıyor. Yıldırım ayrıca, 2024 yılında yeni bir yatırım turuna çıkmayı ve ilk yatırım turunda elde edilen 3,3 milyon USD değerleme ile şirketin uluslararası çözüm sağlayıcı konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Türkiye’nin yenilenebilir enerji sektöründeki potansiyeli

SolarVis, Türkiye ve dünya güneş enerjisi pazarının büyük potansiyeline dikkat çekiyor. Yıldırım, Türkiye’nin 2024 yılında devreye girecek 12. Kalkınma Planı çerçevesinde 2030’a kadar GES kurulu gücünün üç katına çıkacağını vurguluyor. Bu gelişme, Türkiye’nin güneş enerjisi pazarında önemli bir genişleme fırsatı sunuyor ve ülkenin enerji ihtiyacını güneşten karşılayabileceğini gösteriyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.