IICEC Konferansı 

Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC) tarafından düzenlenecek “Dünya Enerji Krizi: Çözümler & Yenilenebilir Enerjinin Rolü” başlıklı IICEC Konferansı, 23 Aralık 2022 Cuma günü Sabancı Center’da gerçekleştirilecek.

Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı’nın Açılış Konuşması ile başlayacak IICEC Konferansı’nda, Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Dr. Fatih Birol, Keynote Konuşmacı olarak yer alacak.

Türkiye Yenilenebilir Enerji Görünümü 2022 raporu sunulacak

Konferansta IICEC tarafından hazırlanan “Türkiye Yenı̇lenebı̇lı̇r Enerji̇ Görünümü 2022 Raporu” nun lansman sunumu IICEC Direktörü Bora Şekip Güray tarafından yapılacak.

Açılış bölümünün ardından Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Kıvanç Zaimler’in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek üst-düzey panelde, Zorlu Enerji CEO’su Sinan Ak, ING Türkiye Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Akay, Borusan EnBW Enerji Genel Müdürü Enis Amasyalı, Shell Ülke Başkanı Ahmet Erdem, Sanko Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Adil Tekin konuşmacı olarak yer alacak. 

Sınırlı fiziki katılım ile gerçekleştirilecek bu özel IICEC Konferansı 23 Aralık 2022, Cuma günü 10:00 – 12:30 saatleri arasında Sabancı Center’da gerçekleşecek. 

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.