Oğuz Grup çatı GES projesin

İçecek üreticisi Oğuz Holding, fabrika çatılarına kurmayı planladığı toplam kurulu gücü 7,802 kWp olan güneş enerjisi projesinin ilk fazını devreye aldı.

Oğuz Holding CEO’su Enes Örer
Oğuz Holding CEO’su Enes Örer

Oğuz Holding CEO’su Enes Örer projeyle ilgili şu bilgiyi verdi: “Toplam 7,802 kWp kapasiteli çatı GES projemizin ilk fazı olan Starkon Gıda’nın 1,627 kWp panel montajı başarıyla hayata geçirildi. Adana ve Ereğli fabrikalarımıza 19.500 güneş paneli kuruldu. Starkon Gıda çatısına kurulan GES projemizle yıllık 4.893.973 kg sera gazı salımını engelleyerek doğaya 233 bin ağacın engellediği karbondioksit miktarı ile katkıda bulunuyoruz.”

“Geri dönüşümlü ürünler üretiyoruz”

Enes Örer, çevreyi değerli bir hazine olarak gördüklerini en iyi şekilde korunması gerektiğine inandıklarını belirterek, “Tüketicilerin bu farkındalığından ve camın bizi geleceğe taşıyacak ambalaj malzemesi olarak kabul görmesinden çok memnunuz. Şirket olarak geri dönüşümlü ürünler üretiyor, çevreye ve doğaya sahip çıkıyoruz. Endüstriyel üretim ve verimlilik açısından geri dönüşümün büyük önem taşıdığının bilincindeyiz. Tüm çalışanlarımızla hem çevresel kirliliği engellemek hem de geri dönüşüme katkıda bulunmak konusunda üzerimize düşenleri tamamen yerine getiriyoruz.” diye konuştu.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.