GENSED & ASO Güneş Enerjisi Semineri Enerji Depolama Teknolojileri

GENSED ve ASO işbirliğiyle düzenlenen, güneş enerjisi ve enerji depolama konularında en güncel bilgilerin paylaşılacağı ücretsiz seminere katılmak için detayları okuyun.

GENSED ve ASO, sektör profesyonellerini bekliyor

Ankara’da, GENSED (Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği) ve ASO (Ankara Sanayi Odası) işbirliğiyle gerçekleştirilen Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama Semineri, sanayicilere ve yatırımcılara, enerji depolama ve güneş enerjisi konularında son teknolojik gelişmeleri ve mevzuatı aktarmayı hedefliyor.

Seminerde neler konuşulacak?

Etkinlikte, güneş enerjisi ve enerji depolama konularında detaylı bilgi verilecek oturumlar düzenleniyor. Sabahki oturumda hücre ve panel teknolojileri, yerli üretimin önemi ve güvenlik konuları ele alınırken, öğleden sonraki oturum enerji depolama, iş modelleri ve inverter teknolojileri üzerinde duracak.

Solar+Storage seminer serisinin geleceği

Solar+Storage seminer serisi, Türkiye’de güneş enerjisi ve enerji depolama konularında bilgi paylaşımının öncülerinden. 2024’te İstanbul’da devam edecek olan bu seminer serisinin bir sonraki etkinliği de şimdiden merakla bekleniyor.

Türkiye, güneş enerjisi yatırımlarında büyümeye devam ediyor

Türkiye’nin güneş enerjisi yatırımları, son on yılda büyük bir ivme kazanarak 10 bin MW’ın üzerine çıktı. GENSED’in öncülüğünde, 2028 yılında 30GW güneş kurulu güç ve 5GW batarya depolama kapasitesi hedefine ulaşmak için çalışmalar devam ediyor.

Ücretsiz katılım ve kayıt detayları

24 Ekim 2023 Salı günü 09:30-16:30 saatleri arasında Ankara Sanayi Odası Zafer Çağlayan Meclis Salonu’nda düzenlenecek olan bu seminere katılım ücretsizdir. Etkinliğe katılmak için bu bağlantıdan kayıt yaptırabilirsiniz.

Yeşil enerji ve sürdürülebilirlik konularında farkındalığı artırmak adına düzenlenen bu seminer, sektör profesyonelleri ve ilgilenen herkes için kaçırılmayacak bir fırsat.

GENSED & ASO Güneş Enerjisi Semineri Enerji Depolama Teknolojileri

Seminer Programı

SOLAR STORAGE – Seminer Serisi

Tarih: 24 Ekim 2023 Yer: ASO Zafer Çağlayan Meclis Salonu
Kayıt 09:00-09:30
Açılış Konuşmaları 09:30-10:00
Tolga Murat ÖZDEMİR – GENSED Yönetim Kurulu Başkanı, Hacı Ali ULUTAŞ – EPDK Başkan Yardımcısı, Seyit ARDIÇ – ASO Yönetim Kurulu Başkanı

Güneş Enerjisi Oturumu 10:00-13:00
Hücre Üretiminde Verililiğin Rolü: Esra CANPOLAT – SMART GÜNEŞ TEKNOLOJİLERİ İş Geliştirme Müdürü, Panel Teknolojileri ve Verili Üretim: Kemal ERTUĞRAN– SIRIUS PV Genel Müdürü, Çatı GES İerde Güvenliğin Önemi: Cemil TOLUN – SOLAREDGE Ülke Müdürü, GES Yatırımlarında Tracker Montaj Sistemleri: Mehmet Yasir HERDEM – OXOTRACKER Genel Müdürü

Çay-Kahve Arası 11:30-11:45
Çatı GES Montajında İş Güvenliği: Türker GEDİK – ODIN SAFETY Teknik Satış Yöneticisi, Çatı GES Uygulamalarında Dikkat Edilmesi Gerekli Noktalar: Ramazan TÜRKMENOĞLU – AGON ENERJİ Genel Müdürü, Son Trend 5.1.H Farklı Bağlantı Noktası Yatırım Sürecinde Öne Çıkan Konular: Sami SERİN – YEO İş Geliştirme ve Satış Direktörü, Solar,Son Mevzuat Düzenlemeleri: Armağan AKGÜN – BAŞKENT EDAS Dağıtık Üretim Müdürü

Öğle Arası 13:00-14:00

Enerji Depolama Oturumu 14:00-16:30
Enerji Depolamada 360 Derece Çözümler ve Örnek Uygulamalar: Umut GÜRBÜZ – ASUNIM Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı, Enerji Depolama Teknolojileri ve Sistem Bileşenleri: Emrah ÇOBAN – MAXXEN Üretim ve Arge Direktörü, Enerji Depolamada Verili Üretimin Önemi ve İş Modelleri: Saim HACIAĞAOĞLU – POMEGA Enerji Genel Müdür Yardımcısı, Enerji Depolama Sistemlerinde Inverter Teknolojileri: Ufuk KESER – SMA Satış Direktörü

Bu makalemiz ilginizi çektiyse “35 bin megavatlık lisanssız güneş enerjisi proje başvurusu“ başlıklı makalemizi de ziyaret edin.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.