Ana Sayfa Etiketler Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

Etiket: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek nadir toprak elementleri ve lityum madenciliği

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Eskişehir Sanayi Odası’nda (ESO) yaptığı konuşmada nadir toprak ve lityum rezervlerinin önemini vurguladı.

Türkiye’de enerji santralleri için imar planı artık gerekmeyecek

Enerji alanında yapılan düzenlemelerle birlikte denizler, göller ve baraj gölleri gibi alanlarda imar planı yapılmaksızın enerji üretim santralleri kurulabilecek. Türkiye'de enerji sektöründe önemli değişikliklere yol...

Deniz üstü RES’ler: Türkiye’nin elektrik ve yeşil hidrojen geleceği

Türkiye'nin deniz üstü rüzgar enerjisi ve yeşil hidrojen potansiyeli, yenilenebilir enerji sektöründe nasıl bir dönüşüm yaratabilir?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar’ın TBMM Genel Kurulu’nda enerji politikaları...

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda bakanlığının bütçesini sunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin enerji stratejisi ve yenilenebilir kaynaklara geçiş planları...

Enerji Bakanlığı 5 yeni YEKA ilan etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kayseri, Sivas, Kahramanmaraş, Adana ve Şanlıurfa il sınırları içinde toplam 1.587 kilometrekare alanı YEKA olarak belirledi.

Enerji Bakanlığı 21 lisanssız RES başvurusunu onayladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye'nin çeşitli illerinde kurulmak üzere toplam 21 lisanssız rüzgar enerjisi santrali (RES) başvurusunu onayladı.