Ana Sayfa Etiketler çatı GES

Etiket: çatı GES

Beta Gıda fabrika çatılarına 1,6 MW güneş enerjisi kurdu

Beta Gıda, Adana fabrikasının çatısına 3 bin 278 ve Trabzon fabrikasının çatısına 732 adet güneş paneli kurarak toplam 1,6 MW güneş enerjisi kurulu gücüne ulaştı.

Tokat’ın en büyük çatı üstü güneş enerjisi santrali kuruldu

Tokat Turhal OSB’de bulunan Akasya Ahşap Ambalaj, entegre ahşap ürünleri fabrika çatılarına Tokat bölgesindeki en büyük çatı üstü güneş enerjisi santrallerinden biri kuruldu.

Pro-Per Enerji, Tarsus Migros’un çatısına güneş enerjisi kurdu

Pro-Per Enerj, Migros'un Tarsus şubesinin çatısına 110 kW kurulu gücünde güneş enerji santrali (GES) kurdu.

Çatı üstü güneş enerjisi eğitimleri başladı

Zorlu Enerji, uluslararası enerji yönetimi teknolojisi şirketi Enphase ile iş birliği kapsamında Evsel Çatı GES eğitimlerine İzmir’den başladı.      

Dünyada dağıtık güneş enerjisi PV kurulumları hızla artıyor

Dijital teknolojiler sayesinde dünyada dağıtık güneş enerjisi PV kurulumlarının 2024 yılında yüzde 30 artarak 140 gigavat'a ulaşması bekleniyor.

Çatı üstü güneş enerjisinde patlama yaşanıyor

Dünya genelinde geçen yıl çatı üstü güneş enerjisi kapasitesi yüzde 49 artarak 118 GW’ye yükselirken, artışın 2023'te de devam etmesi ve 159 GW daha yeni kurulum yapılması planlanıyor.

ODE Yalıtım Eskişehir tesisinin çatısına 2,403 kW güneş enerjisi kurdu

Eskişehir’deki üretim tesisinin çatısına 2 bin 403 kWp kurulu güce sahip güneş enerjisi sistemi kuran ODE Yalıtım yıllık 3,2 milyon kWh enerji üretecek.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası çatısına güneş enerjisi kurdu

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası enerji tüketimini karşılamak amacıyla hizmet binasının çatısına toplam 100 kW kurulu gücünde 170 adet güneş paneli kuruldu.

Çatı üstü güneş enerjisi kurulum rehberi

Güneş enerjisi paneli, maliyeti, yeşil finansmanı, malzeme listesi, dikkat edilmesi gereken hususlar, kaç yılda amorti eder, ne kadar elektrik enerjisi üretir vb. tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Akbank KOBİ’lere çatı GES kurmaları için finansman sağlayacak

Akbank, kendi elektriğini üretmeyi isteyen KOBİ müşterilerine özel güneş enerjisi ön fizibilite desteği ve gerekli finansman için KOBİ Eko Dönüşüm Paketi’ni sunuyor.