Sinan Öktem Uludağ Enerji Grubu Enerji sektörü Türkiye

Türkiye’nin Marmara Bölgesi’nde enerji tedarik hizmeti sunan Uludağ Enerji Grubu, CEO pozisyonunda önemli bir değişiklik yaşadı. Sinan Öktem yeni CEO olarak atandı.

Uludağ Enerji Grubu, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova gibi Marmara Bölgesi’nde 5 milyonun üzerinde nüfusa enerji dağıtım ve perakende hizmetleri sunuyor. Bu önemli enerji grubunda üst düzey bir atama gerçekleşti ve Sinan Öktem, yeni CEO olarak göreve başladı.

Sinan Öktem, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisi olarak tamamladıktan sonra Amerika’nın Texas A&M Üniversitesi, Mays Business School’unda İşletme alanında yüksek lisans yaptı. Kariyeri boyunca enerji, kimya ve bankacılık sektörlerinde uzun yıllar üst düzey pozisyonlarda görev aldıktan sonra Eylül 2023 itibarıyla Uludağ Enerji Grubu’nda CEO görevini yürütmeye başladı. Öktem’in bu göreve atanması, enerji sektöründe deneyimi ve liderlik becerileri ile dikkat çekmekte.

Uludağ Enerji Grubu hakkında

Sinan Öktem Uludağ Enerji Grubu Enerji sektörü TürkiyeUludağ Enerji Grubu, Marmara Bölgesi’nin önemli illerinden Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da enerji tedarik hizmeti sunan bir enerji şirketi. Bu bölgelerdeki iletim noktalarından alınan elektrik enerjisini perakende olarak 5 milyondan fazla vatandaşa ulaştırmakta. Uludağ Enerji Grubu’nun çatısı altında yer alan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., elektrik dağıtım süreçlerini başarıyla yürütmektedir. Aynı zamanda, Uludağ Elektrik, perakende satış hizmetlerini de en üst düzeyde sunmaktadır.

Bu atama, Uludağ Enerji Grubu’nun gelecekteki büyüme ve gelişme hedefleri için önemli bir adım olarak görülmekte. Sinan Öktem’in enerji sektöründeki deneyimi ve liderlik yetenekleri, şirketin başarılı bir şekilde ilerlemesine katkı sağlaması beklenmekte.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.