Sales Network Summit 2023 Satış Dünyasında Sürdürülebilir Gelecek

Sales Network Summit, “Go Global For a Better World” temasıyla Uniq İstanbul’da gerçekleşti. Etkinlik, satış dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek sürdürülebilirlik, döngüsel ekonomi ve tüketici trendlerini ele aldı.

Sales Network tarafından 7. kez düzenlenen ve satış dünyasının farklı sektörlerinden karar vericileri, uluslararası konuşmacıları ve profesyonelleri bir araya getiren Sales Network Summit, “Go Global For a Better World” (Daha İyi Bir Dünya İçin Küreselleşmek) temasıyla Uniq İstanbul’da gerçekleşti. Etkinlik, liderlik ödülleri ve verimli oturumlarla dolu bir deneyim sunarak satış dünyasının nabzını tuttu.

Sales Network kurucusu Ergün GülerSummit’in kapanışında etkinlik üzerine değerlendirmelerde bulunan Sales Network kurucusu Ergün Güler, “7’ncisi bu yıl gerçekleşen etkinliğin, Cumhuriyetimizin 100. yaşına özel etkinliklerle renklendi. Katılımcılarımız Filenin Sultanları’nın başarısının ardındaki takım ruhundan önemli dersler çıkardı” dedi. Güler, etkinlikte iki gün boyunca 38 oturumda 62 konuşmacının yer aldığını, 7 keynote konuşma olduğunu, bunların içinde 5 uluslararası ismin ve 12 CEO’nun ana konuşmacı veya panelist olarak bulunduğunu belirtti.

Döngüsel ekonomi: Geleceğin değeri

İngiltere’nin önde gelen üniversitelerinden King’s College Londra’dan Doç. Dr. Gillian Brooks’un sunumu, döngüsel ekonominin önemine dikkat çekti. Atıkları ve kirliliği minimize etmek için kaynakların verimli bir şekilde kullanılmasının markalar için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı. Moda dünyasının sürdürülebilirlik sorununa çözüm olarak kiralık giysi platformlarının yükselmesine değindi.

Tüketici trendlerindeki değişimler

NielsenIQ Afrika ve Orta Doğu Analitik Başkan Yardımcısı & Türkiye Genel Müdürü Didem Şekerel Erdoğan, “Dünyada ve Türkiye’de Değişen Tüketici Trendleri: Sürdürülebilirlik ve Tasarruf” başlıklı panelde tüketici trendlerini analiz etti. Hızlı tüketim alışkanlıklarının dünya genelinde ve Türkiye’de nasıl değiştiğini inceledi ve pazarların büyüme potansiyelini ortaya koydu.

Liderler için yol haritası

Egon Zehnder tarafından hazırlanan özel bir rapor, Sales Network Summit’te sunuldu. Sales Network Topluluğu, bu rapor sayesinde CEO’ların satış fonksiyonundan gelen avantajları ve liderlik yolculuklarını öğrenme fırsatı buldu. Rapor, genç yeteneklere yönelik çağrıda bulunarak satış dünyasının geleceğini inceledi.

Sosyal medya stratejilerinde yapay zeka etkisi

City University London Bayes Business School’dan Doç. Dr. Yusuf Öç, sosyal medya stratejilerinin çeşitlilik, kapsayıcılık ve eşitlikle nasıl şekillendiğine dikkat çekti. Markaların bu hassas konuları dikkatli bir şekilde ele alması gerektiğini belirten Öç, yapay zekanın yanlış kullanımının krize yol açabileceğini vurguladı.

Geleceğin liderlerine sürdürülebilir başarının ipuçları

Akın Öngör Sales Network SummitAkın Öngör, geçmişte genel müdür olarak liderlik ettiği değişimi anlattı. İnsan kaynaklarının ve kültürün değişimin temelinde olduğunu vurgulayarak, sürdürülebilir başarının anahtarının yetenek yönetimi ve eşitlik olduğunu belirtti. İş dünyasının dönüşümünü örnekleriyle açıkladı.

100. yıl liderlik ödülleri

Sales Network, 100. Yıl Liderlik Ödülleri’ni etkinlikte sunarak öne çıkan liderlere ödüllerini takdim etti. Bu ödüller, profesyonel kariyerlerinin ötesine geçen ve Türkiye için faydalı projeler üreten liderlere verildi. Ödül töreninde farklı sektörlerden liderler ödüllerini aldı.

Sales Network Summit 2023 Satış Dünyasında Sürdürülebilir Gelecek LiSA ÖdülleriLiSA ödülleri kazananları açıklandı

Sales Network Summit etkinliği sırasında LiSA galası da gerçekleşti. Satış ekosistemine katkı sağlayan liderler, jüri puanlarıyla belirlenen ödüllerle onurlandırıldı. Galada birincilik ödülünü kazanan isimler ve ödül kazanan diğer liderler ödüllerini aldı.

Birincilik ödülünü Hitit Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı  Nevra Onursal Karaağaç alırken ayrıca Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, Watsons Türkiye Satış & Operasyon Direktörü Burak Çakır,Unilever Türkiye Satış ve Müşteri Geliştirme Lideri ve Orta Asya Genel Müdürü Bilgehan Çevik, Vodafone Kurumsal Müşteriler Satış Direktörü Cansu Çebi, Petrol Ofisi Kıdemli Akaryakıt Toptan Satışlar Müdürü Celal Ersan, Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetler – Chief Sales Officer & Executive Board Member & Satış GMY & İcra Kurulu Üyesi Koray Bozkurt, Avon Türkiye Satış Direktörü Nevşin İmamoğlu, DeFacto Alternatif Satış Kanalları ve iş Geliştirme Genel Müdürü Serdar Ersoy ve Reeder CEO’su Özlem Kalkan’a ödülleri takdim edildi.

Bu yılki Sales Network Summit, sürdürülebilirlik, liderlik, döngüsel ekonomi ve tüketici trendleri gibi önemli konuları ele alarak satış dünyasının geleceğine ışık tuttu. Etkinlik, liderlerin bir araya gelip fikirlerini paylaştığı, öğrendiği ve ilham aldığı bir platform olarak önemli bir rol oynuyor. Sales Network, sürdürülebilir bir geleceği inşa etmek için satış dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirmeye devam ediyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.