şarj ağı işletmecilerine belge kolaylığı

Şarj ağına istasyon eklemek isteyen şarj ağı işletmecilerinin, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı yerine, bu ruhsatı haiz olduklarını gösteren bir belge vermeleri yeterli olacak.

Şarj Hizmeti Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelik değişikliğine göre, şarj ağına istasyon eklemek isteyen şarj ağı işletmecileri, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı yerine, bu ruhsatı haiz olduklarını gösteren bir belge verecekler.

şarj ağı işletmecilerine belge kolaylığıBelge ibaresi eklendi

Şarj Hizmeti Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’te yapılan değişiklik şöyle;

GEÇİCİ MADDE 2- (1) 17 nci madde kapsamında şarj ağı işletmecisi tarafından şarj ağına şarj istasyonu ekleme işlemi için gereken İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik hükümleri uyarınca alınan belgenin 31/7/2024 tarihine kadar Kuruma sunulması zorunludur.”

Şarj ağı işletmecilerine verilen süreyle ilgili düzenleme için Şarj ağı işletmecilerine 31 Ocak’a kadar süre verildi haberimize bakabilirsiniz.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.