Pritt Stick blister

Dünyanın ilk stick yapıştırıcı üreticisi Henkel, Pritt stick yapıştırıcılardan başlayarak tüketici yapıştırıcıları portföyünü plastik içermeyen yeni blister ambalajlarla global düzeyde geliştiriyor.

Yeni plastik içermeyen blister ambalajlar, minimum yüzde 85 geri dönüştürülmüş kağıttan üretiliyor ve tamamen geri dönüştürülebilir özellikleriyle öne çıkıyor.

Şirket, bu çözüm ile yılda bin ton plastiğin azaltılmasına katkıda bulunacak. Yeni ambalaj konsepti, şirketin sürdürülebilirlik hedefi ve 2025 ambalaj hedefleri ile uyumlu olarak, geri dönüştürülmüş ürünlerin yeniden döngüsel ekonomiye kazandırılmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Berna Aksu: “Sürdürülebilir çözümleri ileriye götürecek”

Pritt Uluslararası Marka Müdürü Berna Aksu, “Pritt, 50 yılı aşkın bir süreden bu yana sürdürülebilir inovasyonun öncüsü olarak kabul ediliyor. Bugünden itibaren de ambalajlarımızdan plastiği çıkarıyoruz ve en az yüzde 85 geri dönüştürülmüş ve yüzde 100 geri dönüştürülebilir blister ambalajlarımızı kullanıma sunuyoruz. Plastik içermeyen blister ambalajlarımızdan oluşan yeni ambalaj konseptimiz, sürdürülebilir çözümleri daha da ileriye götürerek pazarda çok şeyi değiştirecek.

Tedarik zincirimizde gerçekleştirdiğimiz yıllarca süren çalışmalardan ve birçok düzenlemeden sonra, bir adım daha ileri gitmekten ve ilk yeni nesil sürdürülebilir inovasyonumuzu tüketicilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz. Üstelik Pritt sadece bir başlangıç olacak. Önümüzdeki birkaç yıl içinde yeni ambalaj konseptimizi tüm tüketici yapıştırıcı portföyümüze de adım adım uygulamayı hedefliyoruz” diyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.