Mehmet Öğütçü YEO Teknoloji Yönetim Kurulu

Enerji ve jeopolitik alanlarında uluslararası bir otorite olarak bilinen Mehmet Öğütçü, YEO (YEOTK) Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı

Mehmet Öğütçü, 1983 doğumlu ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu. Uluslararası ekonomi ve Avrupa yönetimi konularında London School of Economics (LSE) ve Bruges’teki College d’Europe’dan aldığı eğitimlerle dünya çapında bir uzman. Öğütçü, enerji jeopolitiği, rekabet gücü ve yatırım konularında global düzeyde tanınan bir isim. Eğitim hayatı boyunca birçok uluslararası kurum ve platformda enerji ve jeopolitik üzerine katkılarıyla biliniyor.

Mehmet Öğütçü’nün YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyeliğine atanması

17 Ekim 2023’te YEO Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmış olan Mehmet Öğütçü’nün bu göreve gelmesinin ardında, şirketin stratejik büyüme planları, küresel ağını genişletme hedefleri ve sürdürülebilir yeşil enerji vizyonu bulunmakta. Öğütçü’nün bu alandaki deneyimi ve bilgisi, YEO Teknoloji’nin yeşil enerji ve sürdürülebilirlik yatırımlarında yarar sağlayacaktır.

Mehmet Öğütçü’nün YEO Yönetim Kurulu Üyeliğine atanması, şirketin sürdürülebilir yeşil enerji yolculuğunda yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor. Öğütçü’nün kariyeri, deneyimi ve vizyonu, YEO Teknoloji’nin gelecekteki başarısında önemli bir role sahip olacak gibi görünüyor. Yeşilhaber.net olarak, dönemsel yazarımız Mehmet Öğütçü’ye bu yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.