Ana Sayfa Etiketler Yeşil Endeks

Etiket: Yeşil Endeks

Kontrolmatik (KONTR) için 2024 yılında yeni hedef fiyatlar belirlendi

2023 finansal sonuçları açıklanan Kontrolmatik için 378 TL hedef fiyat belirlendi. Şirketin piyasa performansı ve sektörel etkileri değerlendirildi.

Enerjisa Enerji olağan genel kurulu: Yatırımlar, finansal sonuçlar, gelecek planları

Enerjisa Enerji'nin 2023 olağan genel kurulu detayları: 15.7 milyar TL yatırım, yenilikçi projeler ve sürdürülebilir büyüme stratejileri.

Enerjisa Enerji’den Eyüpsultan’da dev güneş enerjisi santrali

Enerjisa Enerji (IST: ENJSA) tarafından İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde hayata geçirilen Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesi, yerel ve ulusal enerji hedeflerine katkıda bulunmanın yanı sıra çevresel...

YEO Teknoloji’nin güneş enerjisi projesine yeşil ışık

YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş. (IST: YEOTK), Ankara'nın Polatlı ilçesinde gerçekleştireceği büyük çaplı güneş enerjisi ve enerji depolama tesisinin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED)...

Biotrend, biyokütle enerjisinde 118 MW kurulu güce ulaştı

Biotrend Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Nalçacıoğlu, Akşam Future & Trends Summit'te atık yönetimi ve yenilenebilir enerji alanındaki adımlarını anlattı.

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar ve Almanya Ekonomi ve İklim Bakanı Robert...

5. Türk-Alman Enerji Forumu: Bakanlar Bayraktar ve Habeck, Türkiye ve Almanya'da yeşil enerji iş birliğini güçlü bir şekilde vurguladılar.

Mehmet Öğütçü, YEO Yönetim Kurulu’nda

Enerji ve jeopolitik alanlarında uluslararası bir otorite olarak bilinen Mehmet Öğütçü, YEO (YEOTK) Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı Enerji ve jeopolitik alanlarında uluslararası bir otorite olarak...

IBRD’den Türkiye’ye deniz üstü rüzgar için 7,9 milyon avro hibe

Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası (IBRD), Türkiye'ye deniz üstü rüzgar enerjisi alanında büyük destek sunuyor. Günümüzde çevre dostu enerji kaynaklarına yönelik atılımların artış gösterdiği bir...

Akfen Yenilenebilir Enerji, 1,8 milyon dolarlık karbon kredisi sattı

Akfen Yenilenebilir Enerji, 112 MW kapasiteli Üçpınar RES’te İngiltere merkezli EOS Climate&Energy şirketine karbon kredisi satışıyla 1.83 milyon dolar gelir sağladı.

Aksa Enerji üretim portföyünü yenilenebilir enerjiyle güçlendiriyor

Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı, üretim portföyünü güçlendirmek amacıyla 561,04 MW depolamalı rüzgâr ve güneş santrali ön lisansı aldıklarını söyledi.