Smart Güneş sermaye artırımı Smart Güneş Teknolojileri Hollanda yatırımları Smart Güneş Uluslararası pazar büyüme hedefleri

Smart Güneş (SMRTG), Hollanda’daki bağlı ortaklığı Smart Global BV’nin sermayesini ciddi bir artışla 1 milyon Avro’ya yükseltiyor.

Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ, Hollanda’da bulunan ve tamamıyla bağlı iştiraki olan Smart Global BV’nin ödenmiş sermayesi, 50.000 Avro’dan tam 1.000.000 Avro’ya yükseltiti. Bu artışın tamamı nakit olarak gerçekleştirildi.

Smart Güneş’in global vizyonu

Smart Global, aslen Smart Güneş’in uluslararası yatırım ve faaliyetlerini yönlendiren bir şirket olarak Hollanda’da kuruldu. Bu stratejik pozisyon, şirketi sürdürülebilir enerji sektöründeki uluslararası arenada daha etkin bir oyuncu haline getiriyor. Smart Global’in Bulgaristan’da Smart Solar Technologies adında bir şirketi daha bulunmakta. Smart Güneş, Smart Global aracılığıyla Amerika ve Çin’de de yeni şirketler kurmayı planlıyor.

Smart Güneş’in Hollanda’da gerçekleştirdiği bu önemli yatırım, sadece şirket özelinde büyüme stratejilerini değil, aynı zamanda sürdürülebilir enerji ve yeşil ekonominin global ölçekteki yükselişini de simgeliyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.