Ana Sayfa Etiketler YEOTK

Etiket: YEOTK

YEO Teknoloji’nin uzun vadeli kredi notu A (tr) olarak teyit edildi

YEO Teknoloji’nin kredi notu JCR Avrasya tarafından A (tr) olarak teyit edildi. Finansal performans ve operasyonel riskler değerlendirildi. Detaylar burada.

YEO, bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu SPK’ya yaptı

Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) Başvuru Yapıldı YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş. (IST: YEOTK), bedelsiz sermaye artırımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuruda bulundu. 14...

YEO Teknoloji, 2024’ün ilk yeşil bono ihracını başarıyla tamamladı

2024 yılının ilk yeşil bono ihracını gerçekleştiren YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş. (IST: YEOTK), 250 milyon TL tutarında başarılı bir ihraç yaptı. Yapı Kredi...

YEO Teknoloji, 2024 ilk çeyrek finansal sonuçları

YEO Teknoloji, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Satış gelirleri, net kar ve sermaye artırımı detayları ile projeler hakkında bilgi edinin.

YEO Teknoloji’den yüzde 270 bedelsiz sermaye artırımı kararı

YEO Teknoloji, olağan genel kurul toplantısında yüzde 270 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı. Bu karar yatırımcılar tarafından olumlu karşılandı.

YEO Teknoloji, 2023 Faaliyet Raporu’nu yayınladı

YEO Teknoloji 2023 Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Yenilenebilir enerji yatırımları, finansal performans ve sürdürülebilirlik hakkında bilgiler burada.

YEO Teknoloji Suudi Arabistan’da yeni şirket kurarak büyüme hamlesini genişletti

YEO Teknoloji (IST: YEOTK), Suudi Arabistan'da enerji, sanayi ve altyapı sektörlerinde faaliyet gösterecek yeni bir şirket kurarak küresel pazarlarda büyüme stratejisini sürdürüyor. Bu stratejik...

Tuzla’da enerji depolama sistemlerinde yerli robot devrimi

YEO Teknoloji (YEOTK) ve Robo Otomasyon'un Tuzla'daki enerji depolama sistemleri fabrikası, yerli robotlarla üretim yapacak.

Yeo Teknoloji’den 11,7 milyon dolarlık güneş enerjisi anlaşması

Yeo Teknoloji, güneş enerjisi sektöründe 11.7 milyon dolarlık anlaşmayla pozisyonunu güçlendiriyor; KAP bildirimi detaylarıyla paylaşıldı.

YEO Teknoloji, SPK’dan aldığı onayla sermaye tavanını 26 kat artırıyor

Borsa İstanbul’da işlem gören YEO Teknoloji, sermaye tavanını 26 katına çıkarıyor YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş. (IST: YEOTK), önemli bir finansal adım attı. Şirketin...