DenizTemiz Derneği / TURMEPA’nın öncülüğünde düzenlenen etkinlikle, Cumhuriyetimizin 100. yılında denizlerimiz için 50 kilogram atık toplandı.

Caddebostan sahilinde DenizTemiz Derneği / TURMEPA tarafından düzenlenen kıyı temizliği etkinliğinde, Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına 100 gönüllü bir araya geldi. Bu özel günde, gelecek nesiller için daha yeşil bir Türkiye hedefi doğrultusunda, 50 kilogram atığı doğadan topladılar. Toplanan atıklar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile yetkili ekiplere teslim edildi.

Denizlerimizin geleceği bizim elimizde

TURMEPA Genel Müdürü Semiha Öztürk, bu etkinlik vesilesiyle denizlerimizin korunmasının önemine dikkat çekti: “30 yıldır denizlerimizi koruma amacıyla çalışıyoruz. Bugünkü davranışlarımız, yarınlarımızı şekillendiriyor. Doğaya olan borcumuzu ödemek için hepimize düşen görevler var.”

Birlikte yeşil bir Türkiye’nin inşasında

Öztürk, etkinlikte yer alan gönüllülerin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Cumhuriyetimize ve denizlerimize sahip çıkan gönüllülerimizle birlikte, yeşil ve mavi bir Türkiye vizyonuna ulaşacağımıza inanıyoruz. Her temizlediğimiz kıyı, Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan olsun.”

TURMEPA’nın öncülüğünde, Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir etkinlikle, sürdürülebilir bir gelecek için adım atıldı. Bu bilinçle, daha temiz denizler ve yeşil bir Türkiye için birlikte çalışmalıyız. Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.