Ana Sayfa Etiketler Sanko Enerji

Etiket: Sanko Enerji

HESİAD’ın Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Ankara’da gerçekleşti

Hidroelektrik Sanayi İş İnsanları Derneği (HESİAD), Ankara'da düzenlenen Olağanüstü Genel Kurulu'yla enerji sektöründe yeni bir sayfa açıyor. 14 Şubat 2024’te Ankara’da gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul...

Sanko Enerji, Hilal 2 RES sahasında 6 MW güneş enerjisi santrali...

Sanko Enerji, Hilal 2 RES Projesi için Siemens Enerji ile güneş enerjisi santrali kuracak Türkiye'nin önde gelen yenilenebilir enerji şirketlerinden biri olan Sanko Enerji, Siemens...

Sanko Enerji, Karaman’daki hibrit projesini tamamladı

Sanko Enerji Grubu, Karaman'da bulunan ve toplam 50 MW'lık kurulu güce sahip iki rüzgar enerji santralini 50 MW'lık Akyel 1 Güneş Enerji Santrali ile...

Sanko Enerji, Akyel RES’lerin kapasitesini 74,8 MW’ye çıkaracak

Sanko Enerji Karaman’da bulunan ve toplam 50 MW’lık kurulu güce sahip iki rüzgar enerji santralinin kapasitesini, Vestas’dan tedarik edilecek toplam 24.8 MW güce sahip 4 yeni türbinle artıracak.

Halka arzı beklenen yeşil şirketler

Halka arz için Gama Recycle SPK'ya başvururken, Rönesans Enerji halka arz sürecinin iptal edildiğini duyurdu. Yeşil Global Enerji, Enda Enerji ve Sanko Enerji’nin hazırlığı sürüyor.

Sanko Enerji temiz enerji kurulu gücünü 2 bin MW’ye çıkaracak

Sanko Enerji CEO’su Hakan Yıldırım, tamamı yenilenebilir kaynaklara dayalı 16 santral ve 1000 MW kurulu güce sahip olduklarını belirterek, önümüzdeki 10 yılda 1.000 MW daha kurulu güç hedeflediklerini açıkladı.

Türkiye’nin jeotermal sayesinde ciddi bir sondaj tecrübesi oluştu

Manisa’nın Salihli ilçesinde toplam 70 MW kapasiteli üç jeotermal santrali işleten Sanko Enerji Grubu CEO’su Hakan Yıldırım, “Burada o kadar çok sondaj yapıldı ki sondaj mühendisliği alanında kazanılan yetkinlik Karadeniz’de doğalgaz aramalarında işe yarıyor” dedi.

SANKO Holding’de üst düzey atama

SANKO Holding'de Finans Direktörü olarak görev yapan Mustafa Günbulut, Holding Yönetim Kurulu kararıyla CFO olarak atandı.

Sanko Enerji 200 MW’lık 4 rüzgar santralinin açılışını yaptı

Sanko Enerji son dönemde devreye alınan ve toplam kurulu gücü 200 MW olan Akyel-1, Akyel-2, Gazi-9 ve Güney-1 rüzgar enerjisi santralleri (RES) için Bursa’da inşa edilen Güney-1 RES sahasında açılış töreni düzenledi.

Sanko Enerji yurt dışı projelerin finansmanı için IFC ile anlaştı

Sanko Enerji, Dünya Bankası kuruluşu IFC ile anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında her iki taraf da yurt dışındaki yenilenebilir enerji ve yeni teknoloji yatırımları için proje keşfi, inceleme ve finansman olanaklarını değerlendirebilecek.