Ana Sayfa Etiketler Borsa İstanbul

Etiket: Borsa İstanbul

YEO Teknoloji’nin uzun vadeli kredi notu A (tr) olarak teyit edildi

YEO Teknoloji’nin kredi notu JCR Avrasya tarafından A (tr) olarak teyit edildi. Finansal performans ve operasyonel riskler değerlendirildi. Detaylar burada.

Astor Enerji (IST: ASTOR) temettü dağıtımına hazırlanıyor

Astor Enerji 2024 temettü dağıtımı duyuruldu. Yatırımcılar 31 Temmuz'da hisse başına brüt 1,3204826 TL, net 1,1884343 TL nakit temettü alacak. Detaylar burada!

Enerjisa Enerji, üçüncü kez FTSE4Good Endeksi’nde

Enerjisa Enerji, FTSE4Good Endeksi'nde üst üste üçüncü kez yer alarak sürdürülebilirlikteki başarısını kanıtladı. Detaylar ve CEO açıklamaları burada.

CW Solar Cell Enerji’nin hücre üretim tesisi teşvikine onay

CW Enerji'nin yüzde 100 bağlı ortaklığı CW Solar Cell Enerji, 3.113.328.623 TL'lik hücre üretim tesisi yatırımı için teşvik onayı aldı. Detaylar haberimizde.

Mogan Enerji, hibrit GES projesi için yeni yatırımını açıkladı

Mogan Enerji, 32.5 MW kapasiteli Hibrit GES projesine yatırım yapıyor. Yenilenebilir enerji ile 22.500 hanenin yıllık elektrik ihtiyacı karşılanacak.

IC Enterra, Troia Wind’in hisselerini alarak İtalya’da RES projesine yatırım yapıyor

IC Enterra (IST: ENTRA), Troia Wind’in yüzde 51 hissesini alarak İtalya’da rüzgar enerjisine yatırım yapıyor IC Enterra Yenilenebilir Enerji, yurtdışında yeni bir adım atarak İtalya’da...

Biotrend, 2024 yılının ilk çeyreğinde 558 milyon TL net kar elde...

Biotrend, 2024 yılının ilk çeyreğinde net karını %67 artırarak 558 milyon TL net kar elde etti. Freepoint Eco-Systems ile stratejik ortaklık kurdu.

Aydem, Yağmur HES ve Armağan HES projelerindeki üretimi sonlandıracak

Aydem Yenilenebilir Enerji, Yağmur HES ve Armağan HES projelerindeki üretimi verimlilik ve fizibilite sorunları nedeniyle durdurma kararı aldı.

Astor Enerji’den hisse dönüşüm ve yeni yatırım hamlesi

Astor Enerji, hisse dönüşüm başvurusu ve yeni fabrika yatırımları ile dikkat çekiyor. 2024'te kapasite artırımı ve yeni projelerle büyüme hedefleniyor.

YEO Teknoloji, 2024 ilk çeyrek finansal sonuçları

YEO Teknoloji, 2024 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Satış gelirleri, net kar ve sermaye artırımı detayları ile projeler hakkında bilgi edinin.