Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası Bridgestone Brisa Yenikapı

Türkiye lastik sektörünün lideri Brisa, Bridgestone sponsorluğunda Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası’na ev sahipliği yapıyor

Türkiye lastik sektörünün öncü markası Bridgestone’un ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan 4. Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası, İstanbul’un kalbinde, Yenikapı’da 9-10 Eylül tarihleri arasında başlıyor. Bu etkinlik, hibrit, plug-in hibrit, elektrikli otomobiller ve şarj istasyonlarının tanıtılacağı iki gün boyunca sektör profesyonelleri ile otomobil meraklılarını bir araya getirecek. Brisa, Bridgestone ve Otopratik markaları, etkinlik boyunca ziyaretçilere mobilite deneyimleri sunacak.

Brisa, mobilite dönüşümüne destek oluyor

Türkiye lastik sektörünün lideri Brisa’nın öncü markası Bridgestone, elektrikli ve hibrit araç tutkunlarına yeni deneyimler yaşatmak için harekete geçiyor. Electric Hybrid Cars Dergisi ile Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) tarafından düzenlenen 4. Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası, Bridgestone’un ana sponsorluğunda 9-10 Eylül tarihlerinde İstanbul, Yenikapı’da düzenleniyor.

Brisa, mobilite deneyimini ziyaretçilere sunuyor

Brisa, etkinlik ziyaretçilerine mobilite dönüşümünü yakından deneyimleme fırsatı sunuyor. Ziyaretçiler, özel olarak geliştirilmiş Bridgestone Turanza6 lastikleri ile uyumlu Enliten teknolojisi, Otopratik’in hızlı bakım servisi zinciri, ve E-şarj istasyonları gibi tüm mobilite deneyimlerini stantlarında keşfedebilirler.

Brisa, elektrikli araçlara hazır

Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası Bridgestone Evren Güzel
Brisa Pazarlama ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdür Yardımcısı Evren Güzel

Brisa Pazarlama ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdür Yardımcısı Evren Güzel, elektrikli araçların kullanımının arttığını belirterek, şunları söyledi: “Tüm dünyada otomotiv sektörü ciddi bir mobilite dönüşümü içerisinde. Elektrifikasyon da bu dönüşümün en büyük adımlarından bir tanesi. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de elektrikli araçların kullanımı artıyor. Pazarın gelişimini desteklemek ve araç sürücülerinin bu talebine karşılık verebilmek için, yeni teknolojilerle ürün geliştirme yatırımlarımıza devam ediyoruz. Elektrikli araçlara uyumu olarak, Bridgestone’un Enliten teknolojisi ile geliştirdiğimiz Bridgestone Turanza6 lastiklerimiz, düşük yuvarlanma direnci ve yakıt tasarrufu ile üstün bir sürüş deneyimi sunuyor. Diğer yandan, kendimizi sadece bir lastik üreticisi olarak değil, lastiğin ötesinde hizmetler sunan bir mobilite şirketi olarak konumlandırıyoruz. Bu kapsamda, araçların tüm servis ihtiyaçlarını tek noktada karşılayan Otopratik hızlı bakım servis mağazalarımızı “Mobilite Merkezlerine” dönüştürdük. Bu sayede, hibrit ve elektrikli araçların hem şarj hem de servis ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. E-şarj iş birliği ile Otopratik mağazalarımızda 39 noktada hızlı araç şarj istasyonu ile hizmet sunuyoruz. Sene sonunda 70 noktaya ulaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca servis teknisyenlerimizin hibrit ve elektrikli araçlar konusundaki yetkinliklerini geliştirmek için eğitimler veriyoruz ve bu alanda Türkiye’de bu eğitimleri başlatan ilk şirketiz. Tüm bu çalışmalarımızla birlikte Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası’nın sponsorluğunu üstlenmekten dolayı çok mutluyuz. Tüm etkinlik ziyaretçilerini standımızda sunacağımız mobilite dünyamızı deneyimlemeye davet ediyoruz.”

Katılım bilgileri

Bridgestone sponsorluğunda gerçekleşen 4. Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası kapsamındaki tüm aktiviteler halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Katılımcılar kayıtlarını etkinlik alanında veya elektriklisurushaftasi.com web sitesi üzerinden yapabilirler.

Brisa (BRISA)

Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası Bridgestone BrisaSabancı Holding ve ortaklarının girişimiyle 1974 yılında kurulan Brisa, Türkiye lastik pazarının lideridir. Şirket, dünya genelinde 80’den fazla ülkede 80 distribütör ve 610 tabelalı mağaza ile hizmet vermektedir. Sürdürülebilirlik faaliyetleri ve toplumsal katkılarıyla dikkat çeken Brisa, Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına katkı sağlamaktadır. Ayrıca, çevreye duyarlılığı ile öne çıkan şirket, 2030 ve 2050 yıllarındaki emisyon azaltım hedefleri ile sürdürülebilir mobilite alanında öncüdür. Brisa, Bridgestone, Lassa, Dayton, Kinesis, Firestone gibi birçok markayı bünyesinde barındırarak Türkiye ekonomisine katkı sunmaktadır.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.