Eşarj

Elektrikli araç kiralama dijital platformu olan Voltify’dan araç kiralayanlar Eşarj’ın istasyonlarından avantajlı şarj hizmetinden faydalanabilecek.

İki şirket arasında yapılan anlaşmayla Voltify müşterilerine özel Eşarj kartları verilerek, Türkiye’nin 65 şehrindeki 640 adet Eşarj istasyonundan avantajlı şekilde yararlanması sağlanacak. Voltify web sitesi voltify.com.tr üzerinden kolayca istedikleri elektrikli aracı kiralayan müşteriler, Eşarj’ın geniş şarj ağına sahip istasyonlarında avantajlı bir şekilde araçlarını şarj edebilecek.

Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar: “Çevreci ve avantajlı şarj hizmeti birlikte”

Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar -  AVANTAJLI ŞARJ HİZMETİ
Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar

Enerjisa Enerji CEO’su ve Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar, “Eşarj ve Voltify iş birliği ile elektrikli araç kullanımı sadece çevreci değil, fiyat ve deneyim avantajlı olacak. Voltify, Eşarj gibi sektöründe öncü bir şirket ve bu güçlü iş birliğinin her iki paydaşın müşterileri için ciddi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Eşarj ile Voltify’ın güçlü bir sinerji ile çarpan etkisini ortaya çıkartması, müşterilerimizin elektrikli araç kullanımına yönelik kafalarındaki soru işaretlerini kaldıracak ve bu alanda yeni fırsatlar doğuracak. Amacımız, daha iyi bir geleceğe katkıda bulunmak ve müşterilerimize her zaman en iyi deneyimi sunmak.” dedi.

Voltify CEO’su Mehmet Yiğit: “Şarjlanma stratejik odak alanlarımızın başında geliyor”

Voltify Kurucusu ve CEO’su Mehmet Yiğit -  AVANTAJLI ŞARJ HİZMETİ
Voltify Kurucusu ve CEO’su Mehmet Yiğit

Voltify Kurucusu ve CEO’su Mehmet Yiğit, bu iş birliğinin Voltify abonelerine hem deneyim hem maliyet açısından fayda sağlayacağını savunarak, “Hedefimiz, elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasının önünü açmak için kullanıcıların deneyimini her anlamda iyileştirmek. Şarjlanma ise elektrikli araç deneyiminin en önemli bileşenlerinden biri olduğundan, stratejik odak alanlarımızın başında geliyor” dedi.

Voltify’ın geniş portföyünde Tesla Model Y, MG ZS EV, Volvo C40 Recharge, Mercedes-Benz EQC, Hyundai Ioniq 5, Nissan Qashqai E-power, Opel Mokka, Skywell gibi önde gelen elektrikli araç modelleri yer alıyor.

Tercihiniz elektrikli araç ise Elektrikli araçlarla ilgili pratik bilgiler haberimizde işinize yarayacak bilgiler bulabilirsiniz.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.