Togg T10X, nisan ayında müşterilerle buluşmak için özel bir finansman desteği sunuyor. Togg’un nisan ayına özel olarak başlattığı kampanya kapsamında, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 800 bin TL krediye %0 faiz ve 12 ay vade seçeneği sunuluyor.

Togg, T10X siparişleri için çeşitli finansman avantajları sunmaya devam ediyor. Nisan ayına özel başlatılan kampanya kapsamında, T10X V2 uzun menzil için anlaşmalı bankalarda 800 bin TL’ye kadar krediye %0 faiz oranıyla ve 12 ay vade ile sahip olma imkanı sağlanmakta. Ayrıca, kullanıcılar istedikleri takdirde 800 bin TL’ye %1,99 faiz oranıyla ve 30 ay vade seçeneğiyle de T10X’e sahip olabilirler.

T10X’e Trumore üzerinden kolaylıkla sipariş verin

En donanımlı T10X V2 uzun menzilin fiyatı Kış Paketi ve 22 kW AC şarj kapasitesiyle birlikte 1 milyon 863 bin TL olarak belirlenmiş. T10X için siparişler Togg’un dijital platformu Trumore üzerinden verilmektedir. Trumore uygulaması, kullanıcılara 7/24 hizmet sunarak, bayram döneminde de diledikleri yerden sipariş vermelerini sağlamakta. Uygulamayı indirip kimlik oluşturarak, T10X’e kolayca sahip olabilirsiniz. Bu yıl için T10X için çekiliş yapılmayacak olup, teslimatlar sipariş sırasına göre gerçekleştirilecek.

Togg T10X V2 Finansman Kampanyası Elektrikli SUV Togg T10X Fırsatları Togg Trumore Sipariş KolaylığıDeneyim merkezleri açık

Togg deneyim merkezleri, bayram döneminde de hizmet vermeye devam edecektir. Ankara Söğütözü, Mall of İstanbul ve İzmir 5M Bornova, bayramın 1’inci günü hariç olmak üzere kullanıcıları ağırlayacaktır. Ankara Söğütözü ve İzmir 5M Bornova 09.00-19.00, Mall of İstanbul ise 10.00-20.00 saatleri arasında açık olacaktır. Ayrıca, Ankara Panorama, İzmir Agora, Adana M1 ve Akasya deneyim merkezleri bayramın ilk günü öğleden sonra 13.00’ten itibaren akşam 22.00’ye kadar, diğer günlerde ise normal saatlerinde hizmet sunacak. Zorlu Deneyim Merkezi de bayramın ilk günü saat 14.00’ten itibaren akşam 22.00’ye kadar, diğer günlerde ise normal saatlerinde hizmet verecektir.

Togg hakkında

Togg, Türkiye’nin sahip olduğu fikri mülkiyet haklarına dayalı küresel bir mobilite teknolojileri markası. 2018 yılında kurulan Togg, Anadolu Grubu Holding A.Ş., BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Zorlu Holding A.Ş. ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin iş birliği ile faaliyet göstermekte. Togg, Trugo ve Trumore gibi alt markalarıyla birlikte, akıllı ve bağlantılı otomobiller etrafında bir ekosistem oluşturarak, yeni teknolojiler, hizmetler, kullanıcı deneyimleri ve iş modelleri geliştirmekte.

Bu makalemiz ilginizi çektiyse Togg T10X’in heyecan verici yeni güncellemesi başlıklı makalemiz de inceleyebilirsiniz.

Bu makalemiz ilginizi çektiyse Tesla Model Y’nin uzun menzilli arkadan itişli modeli Avrupa’da tanıtıldı başlıklı makalemiz de inceleyebilirsiniz.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.