Yerli elektrikli araç Togg, teknolojik yenilikleriyle geleceği şimdiden yakalıyor.

Togg T10X, gelişmiş özellikleri ve yenilikçi teknolojisi ile otomobil severlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Kullanıcıların deneyimlerini bir üst seviyeye taşıyan Togg, 1.4.0 sürümüyle adeta bir teknoloji şöleni sunuyor. Bu güncelleme, yüz tanıma sisteminden zemin algılama teknolojisine kadar bir dizi yeniliği içeriyor. İşte, günlük sürüş deneyiminizi dönüştürecek o özellikler.

Yüz tanıma ile anahtarsız erişim

Togg tamamen yenilenen arayüzArtık, Togg T10X’iniz size daha da yakın. Yüz tanıma özelliği ile aracınıza şifre girmeden erişebiliyor, güvenli ve hızlı bir kullanım sağlıyor. Profil ayarlarınız otomatik olarak aracınızda yerini alıyor, böylece her seyahatiniz özelleştirilmiş bir deneyim haline geliyor.

Tamamen yenilenen arayüz

Togg Tamamen yenilenen arayüzYenilenen arayüz tasarımı ile tüm uygulamalarınızı tam ekran görebiliyor, geniş ekranın tadını çıkarabiliyorsunuz. Arayüzdeki geçişlerin daha da akıcı hale getirilmesi, sürüş esnasındaki deneyiminizi iyileştiriyor.

Kişiselleştirilmiş renk temaları

Togg Kişiselleştirilmiş renk temalarıAraç içi ekranlarınızda sunulan renk temaları ile kişisel tercihlerinizi yansıtabiliyorsunuz. Hangi ruh halinde olursanız olun, T10X’inizdeki ambiyansı ona göre ayarlayabilirsiniz.

Kullanıcı profili kişiselleştirme

Dört farklı kullanıcı profili ile her bir sürücünün kendi tercihlerini araç üzerinde kaydedebilmesi, T10X’i aile içinde paylaşanlar için ideal bir özellik. Ayna ayarlarından koltuk pozisyonuna, her şey sizin için hatırlanıyor.

Dairesel kumanda ile kontrol

Togg Dairesel kumanda ile kontrolYeni geliştirilen kısayol menüsü ile dairesel kumandayla aracınızdaki neredeyse her özelliğe hızlı bir şekilde erişim sağlanabiliyor. Bu özellik, sürüş güvenliğinizi ve konforunuzu artırıyor.

Akıllı iklimlendirme planlayıcı

T10X’in akıllı iklimlendirme planlayıcısı sayesinde, aracınıza binmeden önce iç mekan sıcaklığını gün ve saat bazında planlayabiliyorsunuz. İç mekanınız, her zaman sizin için en konforlu sıcaklıkta.

Trumore ile akıllı bilgi erişimi

Trumore uygulaması üzerinden T10X’inizle ilgili temel bilgilere erişmek artık çok daha kolay. Menzilden batarya durumuna, ortam sıcaklığından lastik basınçlarına kadar tüm bilgiler anında cebinizde.

Togg zemin görüntüleme teknolojisiZemin görüntüleme teknolojisi

T10X’in zemin algılama teknolojisi ile park etme sırasındaki güvenliğiniz artık daha da iyileştirilmiş durumda. Araç artık üzerinde bulunduğu zemini de algılayarak, sürüş ve park deneyiminizi daha da güvenli hale getiriyor.

Yeni güncelleme ile T10X’inizi daha da kişiselleştirmeye ne dersiniz? Togg T10X, her güncelleme ile “geleceğin klasiği” olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu yenilikler ve daha fazlası için gözünüz bizde olsun.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.