Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne Hidroelektrik Santralleri özelleştirme ihalesine en yüksek teklif, 9 milyon 40 bin TL ile Erg Altyapı İnşaat’dan geldi.
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bugün düzenlenen Mersin’de bulunan beş hidroelektrik santralinin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri tamamlandı. Görüşmelerde, Elektrik Üretim A.Ş.’ye ait, Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne Hidroelektrik Santrallerinin bir bütün halinde özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif 9.040.000 TL ile Erg Altyapı İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. tarafından verildi.
İhaleye Met Enerji Üretim İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., Erg Altyapı İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Ltd. Şti., RE-HA İnşaat Madencilik Nakliye Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve AKY Mutfak Eşyaları İmalatı Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. teklif vermişti.

Enerji Günlüğü

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.