MediaMarkt Solar standı

Elektronik perakendecisi MediaMarkt, iklim kriziyle ilgili hem müşterilerini bilinçlendirmek hem de yenilenebilir enerji kaynaklarına destek vermek amacıyla Bodrum mağazasına güneş enerjisi sistemi standı kurdu.

MediaMarktYaz dönemi boyunca açık olacak MediaMarkt stant alanında müşteriler, güneş enerji sistemleri ve faydaları hakkında bilgi alabilecekler.

Mağazaya gelen teknoloji severlere Solarçatı ekosisteminde bulunan güneş panelleri, inverter, Solarşarj, Solarbatarya gibi ana ekipmanlar tanıtılacak.

Solarçatı markasıyla işbirliği yaptı

SolarçatıSolarçatı markası ile iş birliğine giden MediaMarkt, iklim kriziyle mücadelede fosil yakıt kaynaklı enerjiden vazgeçerek yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmenin en etkili çözümlerden biri olduğuna vurgu yapıyor. MediaMarkt Bodrum mağazasında yaz dönemi boyunca açık olacak stant alanında müşteriler, güneş enerji sistemleri ve faydaları hakkında bilgi alabilecek ve isterlerse ev tipi güneş paneli sistemlerini satın alabilecekler.

Evlere kurulumu da sağlanacak güneş panelleri ortalama 2000 – 2400 Watt gücüyle elektrik üretebiliyor. Üretilen bu elektrikle 102 ekran LED TV 8 saat çalışabiliyor, akıllı telefon ve notebook sınırsız şarj edilebiliyor, orta boy bir buzdolabı da 24 saat kullanılabiliyor.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.