IRENEC 2021

Yenilenebilir Enerji Birliği (EUROSOLAR Türkiye), Uluslararası % 100 Yenilenebilir Enerji Konferansı’nın 11’incisini (IRENEC 2021) 20-23 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleştirecek.

Covid-19 pandemisi nedeniyle İstanbul’da zoom üzerinden yapılacak konferansta, yerel, ulusal ve küresel yeşil düzen konuşulacak.

Uluslararası % 100 Yenilenebilir Enerji Konferansı (IRENEC) 2010 tarihinden bu yana her yıl düzenleniyor. Konferanslarda, küresel ısınmayı önleyecek faktörlerden birincisi olan yenilenebilir enerji konusunda teknolojik gelişmeler, uygulamalar, araştırmalar konusunda tartışmalar yapılıyor. Ayrıca uzmanlar tarafından bilimsel çalışmalar aktarılıyor ve değerli ilişkilerin kurulmasına, akademik çalışmaların sunulmasına ev sahipliği yapılıyor.

2002 yılından beri çalışmalarını sürdürüyor

Yenilenebilir Enerji Birliği EUROSOLAR Türkiye, rüzgar, güneş, jeotermal, biyokütle, enerji tasarrufu gibi yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımının ülkemizde yaygınlaşması, teknolojik ilerlemelerin izlenmesi gibi konularda çalışmalar yapmak üzere 2002 yılında kurulan bir sivil toplum kuruluşu. Yenilenebilir Enerji Birliği EUROSOLAR Türkiye, Avrupa Yenilenebilir Derneği (EUROSOLAR), Dünya Biyoenerji Birliği (World Bioenergy Association) ve Dünya Rüzgar Enerjisi Birliği (World Wind Energy Association) üyesi.

Konferansın detaylı programı için tıklayın

Konferansı zoom üzerinden takip etmek için tıklayın

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.