ICCI 2022

ICCI – Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı, 16-18 Mart 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve EPDK desteği ile Sektörel Fuarcılık tarafından 26’ıncısı düzenlenecek fuar, 200’ den fazla yerli ve yabancı katılımcıya ve 45 ülkeden 15 binin üzerinde profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Sektör profesyonellerine yatırım fırsatı sunuyor

Fuarda B2B Alım Heyeti Programı kapsamında ihracatçı firmalar, 26 ülkeden gelen 300 kişilik uluslararası satın alma heyetleri ile ikili iş görüşmesi yapma fırsatı bulacak. Başta Almanya, Danimarka, İspanya, İtalya, Balkan Ülkeleri olmak üzere Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Körfez ülkelerinden heyetler fuarda bir araya gelecek. Fuara, stantlı katılım yapacak yurtdışı ülkeler arasında; İtalya, İngiltere, Almanya, Avusturya, Japonya, Norveç, Danimarka, Fransa, Hindistan, İran ve Çin bulunuyor.

ICCI 2022

Fuar, uluslararası yeni yatırım ve iş birliklerinin gerçekleştirileceği önemli bir platform olmanın yanı sıra içeriğinde yer alan birçok etkinlik ile de enerji sektörünün gündemine damga vuracak.

ICCI konferanslarında yenilenebilir enerjinin tüm alt başlıkları tartışılacak

Fuarla eş zamanlı olarak düzenlenen ve ana teması Enerji ve İklimlendirme, Verimlilik, Sürdürülebilirlik ve Dönüşüm olarak belirlenen ICCI 2022 konferanslarında, 3 gün boyunca 4 paralel salonda, TÜSİAD, MÜSİAD, DEİK, Türkiye Belediyeler Birliği, OSBÜK, İstanbul Sanayi Odası, Digit4Turkey, TÜREB, Kojentürk Derneği başta olmak üzere enerji ile ilgili sektörün önde gelen 21 derneğinin ve EPDK ve ETKB gibi yasa koyucuların düzenledikleri özel oturumlar ve fuara katılan firmaların sunumlarının yer aldığı teknik oturumlar ile toplamda yerli ve yabancı 230 konuşmacının yer aldığı 40 oturum gerçekleşecek.

Kamu, yatırımcı, sanayici, üretici, tedarikçi ve geliştiriciyi bir araya getirecek olan fuarın odağında geleceğin enerji dönüşümü yer alacak. Bu kapsamda, konvasiyonel elektrik üretim, iletim ve dağıtım kaynaklarının yanı sıra rüzgar, güneş, biyokütle, jeotermal ve hidrojen başta olmak üzere yenilenebilir enerjinin tüm alt başlıkları, akıllı şehirler, çevre teknolojileri, enerji verimliliği, enerji lojistiği, dijitalizasyon, enerji depolama, elektrikli araç ve şarj teknolojileri ve enerjide siber güvenlik konu başlıkları tartışılacak ve katılımcılar yeni ürün ve teknolojilerini sergileyecek.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.