Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama Alanında Çığır Açan Solar+Storage NX Fuarı yaklaşıyor. Enerji sektöründe büyük bir devrim yaklaşıyor! Güneş enerjisi ve enerji depolama alanında heyecan verici bir değişim yaşanıyor ve sizi bu dönüşüme dahil etmek için Solar+Storage NX Fuarı’na davet ediyoruz!

Enerji devrimi yakında! Güneşin hiç batmayacağı günler geliyor

Tolga Murat Özdemir, enerji devriminin geldiği noktayı ve güneş enerjisiyle ilgili gelecek projeksiyonlarını paylaşıyor. Güneşin hiç batmayacağı günlerin yakında olduğunu belirten Özdemir, Solar+Storage NX Fuarı’nın bu devrimdeki önemini vurguluyor.

Solar+Storage NX Fuarı: sektörün öncüleri ve geleceğin enerji trendleri

Solar+Storage NX Fuarı, güneş enerjisi, enerji depolama, e-mobilite ve dijitalizasyon alanlarında sektörün önde gelen isimlerini bir araya getiriyor. Uluslararası konuşmacıların katılacağı bu fuar, geleceğin enerji trendlerini şekillendiren inovatif şirketlere de ev sahipliği yapacak.

SOLAR+STORAGE NX FUARI - GENSEDSolar+Storage NX Fuarı: farklı bir deneyim

Solar+Storage NX Fuarı, sadece bir fuar olmanın ötesinde, konferansları ve PV Magazine ile birlikte düzenlenen Solar+Storage Exclusive Forum ile ziyaretçilere dolu dolu bir içerik sunuyor. Enerji sektöründe yaşanan yenilikleri yakından takip etmek isteyen herkesin bu fırsatı kaçırmaması gerekiyor.

Röportajın devamını dinlemek için GENSED Başkanı Tolga Bey’in sizin için hazırladığı videoyu izlemeyi sakın unutmayın. Solar+Storage NX Fuarı’na gelmek için birçok sebep bulacaksınız!

Solar+Storage NX Fuarı PDF Tanıtım Dosyası

GENSED Başkanı Tolga Murat Özdemir, Solar+Storage NX hakkında merak ettiklerinizi cevaplıyor!

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.