İstanbul Fuar Merkezi EV Charge Show Yeşil Enerji ve Sürdürülebilirlik Buluşması Elektrikli Araç Şarj Teknolojileri

İstanbul Fuar Merkezi’nde 2-4 Kasım 2023’te düzenlenecek olan EV Charge Show, elektrikli araçların şarj teknolojilerinde son trendleri sergileyecek. Sürdürülebilirlik ve yeşil ekonomi açısından büyük öneme sahip bu etkinlik, e-mobilite sektörünün öncüleri ve yatırımcıları bir araya getiriyor.

İstanbul Fuar Merkezi EV Charge Show ile birlikte Elektrikli Araç Şarj Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’nın ikinci yılı, sektördeki tüm paydaşları bir araya getiriyor. Bu yıl, özellikle önemli markaların standlarını ziyaret edebilir ve konferans oturumlarına katılabilirsiniz. Ayrıca, Talks köşesinde katılımcı firmaların teknik bilgi ve iş fırsatları hakkında detaylı sunumlarına göz atabilirsiniz.

İstanbul Fuar Merkezi EV Charge Show Yeşil Enerji ve Sürdürülebilirlik Buluşması Elektrikli Araç Şarj TeknolojileriEV Charge Show: Elektrikli araçların şarj altyapısının kalbi

EV Charge Show, bu alanda dünyanın ilk ve tek fuar ve konferansı olma özelliğine sahip. Elektrikli araç şarj teknolojisi ve ekipmanları konusunda en yeni gelişmeleri, donanım ve yazılım üreticilerini, hizmet sağlayıcıları ve çözüm ortaklarıyla tanıştırmayı hedefliyor.

Eş zamanlı konferans ve oturumlar

EV Charge Show ile eş zamanlı olarak düzenlenen EV Charge Konferansı, bu yılın oturum başlıklarını ikinci yarıdan itibaren açıklamaya başlayacak. AVERE Türkiye işbirliğiyle düzenlenen bu oturumlar için kayıt yaptırmak zorunlu. Kontenjanın 200 kişiyle sınırlı olduğunu ve bu oturumlara olan ilginin çok yüksek olduğunu unutmayın.

Tech Talks ve Brand Talks: Teknik bilgi ve iş fırsatları

Tech Talks Corner’da teknik bilginizi artırabilir, Brand Talks Corner’da ise iş fırsatları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 15 Ekim’den itibaren yayınlanacak olan bu sunumların programına mutlaka göz atmalı ve katılım için önceden program yapmalısınız.

Sürdürülebilirlik ve yeşil ekonomiye katkı

Elektrikli araçların şarj altyapısının geliştirilmesi, karbon emisyonlarını azaltmada büyük bir rol oynuyor. EV Charge Show, yeşil enerji, sürdürülebilirlik ve karbon emisyonlarının azaltılması konularında bilinçlenmeyi ve farkındalığı artırmayı hedefliyor.

İstanbul, EV Charge Show ile yeşil enerji ve e-mobilite sektöründe dünyaya öncülük ediyor. Sürdürülebilir bir geleceğin kapılarını aralamak için bu benzersiz fırsatı kaçırmayın!

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.