Aydem Enerji üst düzey atamalar

Aydem Enerji (AYDEM) bünyesinde, yeşil enerji ve sürdürülebilirlik konularında deneyimli profesyonellerin üst düzey yönetici pozisyonlarına atanmasına yönelik kritik değişiklikler gerçekleştirildi.

AYDEM Aydem Enerji Aydem Yenilenebilir Enerji LACP 2022 Ödülleri Sürdürülebilirlik RaporlarıTürkiye’nin sadece yenilenebilir enerji kaynaklarıyla elektrik üretiminde öncü olan Aydem Yenilebilir Enerji’nin Genel Müdürlük görevine, Serdar Marangoz atandı. Marangoz, bu önemli görevin yanı sıra şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’nı da üstlenecek. Eğitim hayatını ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Marangoz, Siemens AG’de adım attığı profesyonel kariyerine Aydem Enerji bünyesinde de devam ediyor.

Serdar Marangoz Aydem Yenilebilir Enerji Genel Müdürlüğü
Aydem Yenilebilir Enerji Genel Müdürü Serdar Marangoz

Serdar Marangoz’un kariyeri

Serdar Marangoz, Aydem Perakende ve Gediz Perakende’de Genel Müdürlük görevlerinde bulunmuştur. Aydem Enerji sektöründeki yolculuğu 2009’da başladı. 2019 yılında Aydem Enerji Ticaret Grup Başkanlığına atanmış, sonrasında Aydem Yenilebilir Enerji Yönetim Kurulu Üyeliği ve Aydem Perakende ile Gediz Perakende Genel Müdürlük görevlerini başarıyla yürütmüştür.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende’de yeni dönem

Mustafa İren Aydem Perakende ve Gediz Perakende Genel Müdürlüğü
Aydem Perakende ve Gediz Perakende Genel Müdürü Mustafa İren

Aydem Perakende ve Gediz Perakende şirketlerindeki Genel Müdürlük görevi için Mustafa İren tercih edildi. Başkent Üniversitesi İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü’nden mezun olan İren’in enerji sektöründeki deneyimi oldukça dikkat çekici. Garanti Bankası’nda başlayan kariyer yolculuğu, 2011’de enerji sektörüne geçişiyle devam etti. İren, Aydem Perakende ve Gediz Perakende’de daha önce Operasyon Direktörlüğü görevinde bulunarak sektördeki 12 yılı aşkın deneyimini başarıyla geçirmiştir.

Türkiye’nin sürdürülebilir enerji alanında atılımlarını sürdüren Aydem Enerji, üst düzey yöneticilik atamalarıyla stratejik vizyonunu daha da güçlendiriyor. Yeşil enerjiye olan bu ilgi ve odak, Türkiye’nin karbon emisyonlarını azaltma hedefi doğrultusunda büyük bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu atamalar, şirketin sürdürülebilirlik ve yeşil ekonomi alanındaki kararlılığını bir kez daha ortaya koyuyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.