Ana Sayfa Etiketler İş Bankası

Etiket: İş Bankası

İş Bankası’ndan yenilenebilir enerji ve deprem bölgelerine 380 milyon dolarlık finansman

Türkiye İş Bankası, uluslararası ortaklarla iş birliği yaparak, yenilenebilir enerji projeleri ve deprem bölgelerine yönelik önemli finans kaynakları sağlıyor.

Büyükada’da İş Bankası öncülüğünde sürdürülebilirlik adımı: Deniz dip temizliği

Büyükada'da İş Bankası liderliğinde gerçekleşen deniz dip temizliği, sürdürülebilirlik ve ekolojik dengenin korunması için atılan önemli adımlardan biri.

İş Bankası tarımda karbon ayak izi ölçümünü başlattı

Türkiye İş Bankası ve The European Fund for Southeast Europe iş birliğiyle geliştirilen proje çerçevesinde tarımsal ürün bazında ortaya çıkan ortalama sera gazı emisyon miktarı ölçümlenebiliyor.

İş Bankası’ndan KOBİ’lerin GES yatırımlarına destek 

Güneş Enerjisi Santrali (GES) yatırımı yapmak isteyen KOBİ’lere ücretsiz ön fizibilite raporu paneli sunan İş Bankası, işletmelerin finansman ihtiyaçlarını da İş’te Güneş Kredisi ile karşılıyor.    

İş Bankası Net-Sıfır Bankacılık Birliği’ne üye oldu

İş Bankası BM tarafından, üye bankaların portföylerini 2050 yılına kadar Paris İklim Anlaşması doğrultusunda net-sıfır emisyon hedefleriyle uyumlu hale getirmelerini sağlamak için kurulan Net-Sıfır Bankacılık Birliği’ne (Net-Zero Banking Alliance -NZBA) üye oldu.

Polat Holding ve İş Bankası arasında temiz enerji ortaklığı

Polat Holding ve İş Bankası Grubu’nun yatırımcısı olduğu Maxis Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu 16 Eylül 2021 tarihinde pay devir ve ortaklık sözleşmesini imzaladı.

İş Bankası iklim değişikliğine destek için ışıklarını bir saat kapattı

İş Bankası iştirakleri ile birlikte, WWF önderliğinde tüm dünyada küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen Dünya Saati kampanyasına bu yıl da destek verdi.

İş Bankası’na 55 milyon dolarlık yenilenebilir proje kaynağı

EBRD, İş Bankası’na Türkiye’deki küçük ölçekli yenilenebilir enerji ve kaynak verimliliği projelerinin finansmanı için 55 milyon dolarlık kaynak sağlayacak.