Ana Sayfa Etiketler İngiltere

Etiket: İngiltere

Elektrikli araç altyapısı: İngiltere ve Türkiye karşılaştırması

İngiltere ve Türkiye'de elektrikli araç altyapısının durumu, hedefleri ve geleceği hakkında detaylı karşılaştırma. Türkiye elektrikli araç geleceği.

AB ve İngiltere arasındaki elektrikli araç tarifeleri için gergin mücadele devam...

Brexit sonrası elektrikli araç tarifeleri konusunda İngiltere ve AB arasındaki anlaşmazlık, endüstri ve ticaret açısından riskler taşıyor. Detayları öğrenin.

İngiltere enerji depolamada Çin teknolojisini kullanacak

Birleşik Krallık, temiz enerji açığını Çinli Huaneng'in yenilenebilir enerji depolama çözümüyle kapatıyor. Detayları öğrenin.

İngiltere, Çin bataryalarına bağımlılığını azaltarak sıfır emisyona ulaşmak istiyor

İngiltere, elektrikli otomotiv sektörünün Çin'e olan bağımlılığına rağmen, elektrikli Mini üretimi konusundaki desteklerini artırarak sıfır emisyon hedefine doğru ilerliyor. İngiltere İş Sekreteri Kemi Badenoch, BMW'nin...

İngiltere, dünyanın en büyük batarya projesini inşa edecek

İngiltere’de eski bir kömür sahasında 1 GW kapasiteli ve yaklaşık 967 milyon dolar yatırımla dünyanın en büyük enerji depolama projesinin yapılması planlanıyor.

Tüm konutların elektriği offshore rüzgar enerjisiyle karşılanacak

İngiltere 2030 yılına kadar offshore rüzgar enerjisi kapasitesini 40 GW’ye çıkarmayı hedefliyor. Bu kapasitenin ülkedeki tüm konutların elektrik ihtiyacını karşılamaya yeteceği öngörülüyor.