Ana Sayfa Etiketler Enerji tasarrufu

Etiket: enerji tasarrufu

Pronet Solar ile güneş enerjisiyle evinizi ve iş yerinizi aydınlatın

Pronet, Türkiye'de ilk kez akıllı evlerle güneş enerjisi sistemlerini entegre ederek, enerji verimliliği ve tasarruf sağlıyor.

Doğu Karadeniz’in güneş enerjisi santralleri

Doğu Karadeniz'in yüksek rakımlı tepeleri güneş enerjisi santralleri (GES) ile donanıyor ve bölgenin enerji manzarasında önemli bir değişiklik yaşanıyor. Yıllar boyunca Hidroelektrik Santralleri (HES), nehirleri...

Dicle Elektrik’in geri dönüşüm başarısı: 510 Ton sera gazı engellendi

Dicle Elektrik, 2023'te geri dönüşümle 510 ton sera gazı salımını engelledi, kaynak tasarrufu ve çevre koruma konusunda öncü oldu.

techasaY sürdürülebilir teknolojilerle şirketlere hizmet veriyor

Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında yer alan techasaY, sürdürülebilir teknolojiler öncülüğünde enerji tasarrufu sağlamayı hedefliyor.

Enerji tasarrufu için elektrik sektörü bir araya geldi

Enerji Bakanlığı ile EPDK’nin desteği ve ELDER’in koordinasyonunda 15 elektrik dağıtım şirketinin katılımıyla başlatılan “Hasat” projesi ile dağıtım şebekesinde teknik kayıpların azaltılarak verimliliğin artırılması amaçlanıyor.

Ülker atıklarının yüzde 91’ini dönüştürdü

Beşinci Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıklayan Ülker, enerjide 2 bin 500 MWh tasarruf sağlarken, atıklarının yüzde 91’ini geri dönüşüme kazandırdı.

Çedaş’dan tasarruf yapana bedava elektrik

Enerjinin verimli kullanılması konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen ÇEDAŞ, ‘Tasarruf Ediyorum’ projesini başlattı. Sivas, Tokat ve Yozgat’taki öğrenci ailelerinin katılacağı projede, 2017’de elektrik tüketimini 2016’ya...

Enerji tasarruflu konutlara talep artıyor

Gayrimenkul Geliştirme Akademisi kurucusu Hülya Uğuz Yedievli, “Gayrimenkul Geliştirme ve Sürdürülebilirlik, Enerji Etkin Binalar ve Sürdürülebilir Yerleşme Birimleri” kitabında Türkiye’deki konut ihtiyacını ve konutlardaki...