techasaY

Sürdürülebilirlik çalışmalarıyla Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında yer alan techasaY, sürdürülebilir teknolojiler öncülüğünde enerji tasarrufu sağlamayı hedefliyor. techasaY Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koç, “En büyük amacımız herkes için daha sürdürülebilir bir gelecek oluşturmak” dedi.

techasaY’dan sürdürülebilir teknolojilerle enerji tasarrufu
techasaY Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koç

“Hepimiz için Gelecek Garantisi” mottosuyla faaliyetlerini yürüten techasaY, sunduğu yenilikçi çözüm ve hizmetlerle ulusal ve global pazarda pek çok projeyle farklı sektörlerde katma değer yaratıyor. techasaY, enerji alanında enerjinin ölçümlenmesi, uzaktan yönetim, enerji tasarrufu ve yenilenebilir enerji kaynakları konusunda alternatif çözümleri ile şirketlerin sürdürülebilirlik hedeflerini gerçekleştirirken çevre ve doğanın korunmasına da katkı sağlıyor. techasaY’dan sürdürülebilir teknolojilerle enerji tasarrufu.

techasaY Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koç: “Sürdürülebilir Yönetişim işimizin ana temeli”

Türkiye’nin ekonomisi, artan nüfusu ve artan enerji ihtiyacı dikkate alındığında; bu artışın kontrol edilebilir seviyede kalması için en önemli alanın enerji verimliliğini sağlamak olduğunu vurgulayan techasaY Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koç, “Sürdürülebilir Yönetişim” işimizin ana temeli. Biz teknolojik inovasyon ve dijital dönüşümü iyicil amaçlarla insanlığa fayda getirecek şekilde kullanıma sunuyoruz. En büyük amacımız herkes için daha sürdürülebilir bir gelecek oluşturmak” dedi.

Sürdürülebilirlik konusunda hassasiyetin günden güne arttığı bu dönemde, enerji verimliliği sağlamanın, şirketlerin karbon ayak izini azaltmasında en etkili faktörlerden biri olduğunu belirten Koç, “İklim değişikliği ve enerji güvenliği konuları ışığında çevresel risklerin ve çevre üzerindeki etkimizi yönetmenin öneminin farkındayız. Kaynak koruma uygulamaları, sera gazı ayak izinin azaltılması, verimli enerji yönetimi, su verimliliği ve atık yönetimi gibi projelerle ticari faaliyetlerin çevresel etkisini en aza indirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

2050’den önce sıfır emisyon hedefi taahhüt ediyor

techasaY, şirketlerin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşması için, enerji tasarrufunu kolaylaştırmanın yanı sıra, ölçümlenebilir veriler üzerinden oluşturduğu sürdürülebilirlik raporu sayesinde karbon ayak izinin doğru veriler üzerinden hesaplanmasını sağlıyor. Geleceğe odaklı ve güçlü bir sosyal amaçla faaliyetlerine devam eden techasaY “Şimdi güçlü eylem zamanı” diyerek, CO2 salımı ve atıklarımızı 2030 yılından önce yarıya düşürmeyi, 2050’den önce de sıfır CO2 ve sıfır atık hedefine ulaşmayı taahhüt ediyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.