Ana Sayfa Etiketler çevre koruma

Etiket: çevre koruma

Enerji Verimliliği 2030 Stratejisi ve II. Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planı...

Türkiye'nin Enerji Verimliliği 2030 Stratejisi ve Ulusal Planı, ekonomik büyüme, çevresel sürdürülebilirlik ve enerji güvenliği hedeflerine ulaşmayı amaçlıyor.

Dicle Elektrik’in geri dönüşüm başarısı: 510 Ton sera gazı engellendi

Dicle Elektrik, 2023'te geri dönüşümle 510 ton sera gazı salımını engelledi, kaynak tasarrufu ve çevre koruma konusunda öncü oldu.

Türkiye’nin sürdürülebilir gelecek vizyonu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Daily Express için kaleme aldığı "Türkiye'nin Sürdürülebilir Gelecek Vizyonu" başlıklı makalede, Türkiye'nin çevre koruma, enerji verimliliği, su yönetimi, geri dönüşüm, ve sürdürülebilir ekonomi alanlarındaki çabalarını vurguluyor.

BM raporu: Küresel ısınma dizginlenemiyor

Dünya, 1.5 Derece sıcaklık artışını durdurmak için hızla eyleme geçmeliyiz. BM Raporu detayları için okuyun

Türkiye’nin kıyı şehirleri tehdit altında

Küresel Denge Derneği'nin son raporu, İstanbul ve İzmir illerini etkileyen deniz seviyesi yükselmesinin olası etkilerini gözler önüne seriyor. İklim değişimi sonucu deniz seviyesinin yükselmesi,...

Çin, çevreyi korumak için 7.5 milyar dolar ayırdı

Çin Çevre Koruma Bakanlığı, Çin’in bu yıl çevre korumasını desteklemek için 49.7 milyar yuan (yaklaşık 7.5 milyar ABD doları) ayırdığını duyurdu.

Çevre korumaya 869 bin dolar harcadı

2015 yılı sürdürülebilirlik raporunu yayınlayan Brisa,2015 yılında çevre koruma çalışmalarına 869 bin dolar tutarında yatırım yaptı. Brisa’nın kurulduğu yıldan bu yana 1 milyar doları aşkın...