EntekElektrik_BilalTugrulKaya

İnsan kaynaklı faaliyetlerin bir sonucu olan karbon emisyonu, son yılların en önemli gündem konularından biri ve artan karbon salımı, diğer sera gazları ile beraber küresel iklim krizine bağlı olarak ortaya çıkan çevre felaketlerinin baş aktörü olarak öne çıkıyor.

Karbonsuz bir dünya için sürdürülebilir enerji yatırımlarına odaklanan Enspire Kreatif Enerji Çözümleri, bugünün ihtiyaçları için daha verimli ve tasarruflu çözümlere dikkat çekiyor.

Enerji maliyetlerindeki artış, enerji verimliliği yatırımlarını hızlandırdı. Koç Holding iştiraki Entek Elektrik Genel Müdürü Bilal Tuğrul Kaya, tüm enerji kaynaklarında yakıt fark etmeksizin hem enerji dönüşümü hem de karbonsuz ekonomiye yönelik sonuçlar üretmenin zorunlu olduğunu vurguluyor.

Karbonsuzlaşmanın yıllarca sürecek ve sistemli bir şekilde takip edilmesi gereken bir süreç olduğunu söyleyen Entek Elektrik Genel Müdürü Bilal Tuğrul Kaya, “Karbon emisyonunu azaltmak yerine tamamen ortadan kaldırmaya yönelik projeler üretiyoruz. Ürettiğimiz projeleri sistemli bir enerji yönetimini içermesine ve mevcut sistemlerin iyileştirilmesine yönelik uyguluyoruz. Bu yatırımlarla tüketici, yatırımın finansmanını düşünmeden geleceğe daha temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakılmasını sağlayabiliyor” diyor.

Enerji giderlerinde tasarruf imkanı

Enspire’ın sunduğu çözümler ile karbon salınımının azaltıldığını, tasarrufun kendiliğinden garanti altına alındığını, yatırımcıya ise performansa odaklanma fırsatı verildiğini belirten Bilal Tuğrul Kaya, “Tüm enerji kaynaklarında yakıt fark etmeksizin hem enerji verimliliği hem de karbonsuz ekonomiye yönelik sonuçlar üretiyoruz.

Ülkemizde temiz enerji kullanımı konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen şirketlerden biri olarak, bu hedefin yanında yatırımcıya enerji giderlerinde değişen oranlarda tasarruf etme imkanı sağlıyoruz. Tasarrufun garantilenmesi, kaynak ve tarifeden doğacak risklerin azaltılması gibi önemli başlıklarda tek elden çözüm sunuyoruz” diyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.