Geçtiğimiz aylarda InTEC Energy Solutions firmasıyla ortaklık imzaladığını duyuran Prime Enerji, Denizli iline yapılacak güneş enerjisi santralinin kurulumu için Bereket Enerji ile anlaştı.

Almanya merkezli InTEC Energy Solutions firması ve Prime Enerji geçtiğimiz hafta yeni bir GES projesine imza attı. Denizli bölgesinde yatırımı yapılacak projenin toplam gücü 14 MW.

Çeltikçi bölgesine yapılacak yatırım için toplamda 52.335 adet panel, 13 adet merkezi inverter kullanılacak. Projenin mühendislik, kurulum, satınalma, elektrik ve inşaat işlerinin tamamını Prime Enerji ve InTEC Energy Solutions beraber üstlenecek.

Yine Prime Enerji ve InTEC Energy Solutions’ın ortaklaşa çalışacağı Erzurum projesine ait saha düzeltme çalışmaları için imzalar atıldı. Erzurum projesinin toplam gücü 11.8MWp.

ANAHTAR TESLİM KURULUMLAR SÜRÜYOR

Geçtiğimiz ay imzalanan ve Sivas ili  bölgesinde yatırımı yapılan 11MW gücündeki güneş enerjisi santralinin 3,51 MWp’lik kısmının kurulum ve geçici kabulu yapıldı. Projenin ikinci etabı olan 2,34 MWp’lik kısmının kurulumu son aşamada, bayramdan sonra geçici kabul için başvuru yapılacak.

Toplamda 4 MW gücündeki anahtar teslim Balıkesir ve Bursa projelerinde saha düzeltmeleri devam ediyor.

Prime Enerji’nin portföyünde; ülkemizin farklı bölgelerinde yapmış olduğu GES projeleri ile Konya Meram bölgesindeki enerji nakil hatları ve hala devam eden Aksaray, Niğde, Kırşehir bölgelerindeki şantiyeleri mevcut. InTEC Energy Solutions, uluslararası yatırımcılar ve kamu kurumlarına danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.