YEYKAD’ın 17 Kasım 2026, 17.15–18.00, Türkiye Pavilyonu Salon 3 bilgilerini içeren kapsayıcı dönüşüm oturumu afişi
YEYKAD’ın kapsayıcı dönüşüm oturumu, 17 Kasım 2026’da 17.15–18.00 saatlerinde COP31 Türkiye Pavilyonu Salon 3’te yapılacak. Kaynak: YEYKAD. Ekran görüntüsünün sosyal arayüz kenarları yapay zekâ ile temizlenmiştir.

YEYKAD, 17 Kasım’da COP31 Türkiye Pavilyonu’nda sürdürülebilirlik hedeflerinden adil ve kapsayıcı uygulamalara geçişi ele alacak.

Yeşil Yakalı Kadınlar Derneği (YEYKAD), COP31 kapsamında “Dönüşümün Hayata Geçirilmesi: Sürdürülebilirlik Hedeflerinden Kapsayıcı Eyleme” başlıklı bir oturum düzenleyecek. Güncel resmî programa göre oturum, 17 Kasım 2026’da saat 17.15–18.00 arasında Mavi Bölge’deki Türkiye Pavilyonu’nun Salon 3 bölümünde yapılacak.

Derneğin duyurusuna göre oturumda adil ve kapsayıcı dönüşüm, paydaşlar arasında iş birliği ve sürdürülebilirlik taahhütlerinin somut uygulamalara dönüştürülmesi üzerinde durulacak. Etkinliğin İngilizce adı “Making the Transition Happen: From Sustainability Ambition to Inclusive Action” olarak açıklandı.


Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz