CW Enerji Güneş Enerjisi Anlaşmaları KAP Bildirimleri CW Enerji 2023 Enerji Sektörü Gelişmeleri

CW Enerji (IST: CWENE), enerji sektöründe yaptığı yeni iş anlaşmaları ile Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alarak güneş enerjisi alanındaki etkinliğini artırıyor.

CW Enerji, enerji sektöründe büyümesini destekleyen yeni iş anlaşmalarını KAP üzerinden duyurdu. 27 Aralık 2023 tarihinde KAP’a yapılan bildirimde, 4M Enerji ve Teknoloji Anonim Şirketi ile 3.371.000 USD değerinde bir güneş enerjisi santrali kurulumu anlaşması yapıldığı bildirildi. Bu projenin 2024 yılı ikinci çeyreğinin sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Bir başka bildirim ise 29 Aralık 2023 tarihinde KAP’a yapıldı. Bu bildirimde, CW Enerji’nin Samsun Makina Sanayi Anonim Şirketi ile 1.811.250,01 USD değerinde bir güneş enerjisi paneli satışı anlaşması imzaladığı belirtildi. Bu anlaşmaların her ikisi de şirketin 2023 yılının hasılatına yaklaşık %1 ila %2’lik bir olumlu etki yapması bekleniyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.