EIF 2022

Geleceğin Enerjisi’nin buluşma zirvesi – Değişimin Bir Parçası Olun mottosu ile 12-14 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Dünya’da ve Türkiye’de enerji üretimine ilişkin çok çeşitli sektör, akademisyen, yatırımcı ve sivil toplum örgütlerinin katılacağı fuara bu yıl da ilgi çok yoğun. Enerjide dünyanın dört bir yanından 1.500’ü aşkın üretici ve yatırımcı bu fuarda buluşacak.

EIF 2022 bu yıl da 300’ü aşkın stant ile enerjinin tüm paydaşlarını oluşturan firma, kurum ve kuruluşların katılımlarıyla sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek. 52 ülkeden yüzlerce yatırımcı fuar ve kongreye katılım gösterecek. Bu ülkeler Türk şirketlerinin kendi ülkelerine enerji santrali kurmaları için anlaşma yapmak üzere fuara geliyorlar.

Start-up’ların sektörle görüşme ve bir araya gelme olanağı, temiz enerjide üretici ve yatırımcının buluşması ve inovatif ürün ve çözümlerin tanıtımı fuarın bu yıl da en önemli gündem maddeleri arasında

EIF Enerji kongreleri bu yıl da ilgiyle bekleniyor

EIF Yürütme Kurulu Başkanı Çiğdem DilekEIF Uluslararası Enerji Kongreleri uzun yıllardır düzenlenmekte ve sektöre yön vermekte olduğunu belirten EIF Yürütme Kurulu Başkanı Çiğdem Dilek, “15. yılında EIF,  12-14 Ekim 2022 tarihlerinde yine İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleyeceğiz.

EIF Uluslararası Enerji Kongreleri uzun yıllardır düzenlenmekte ve sektöre yön veriyor. Her yıl düzenlenen kongremize bugüne kadar pek çok bakan, üst düzey bürokrat, özel sektör temsilcileri, STK temsilcileri ve akademisyenler konuşmacı olarak katıldı.

Enerjinin tüm dallarının ele alındığı kongrede bu yıl; dijitalleşme, endüstri 4.0, elektrikli araçlar, enerji depolama gibi son yılların güncel ve yeni konuları üzerinde de durulacak. Üç gün sürecek kapsamlı bir kongre olan EIF 2022’ye tüm sektörü davet etmekten mutluluk duyarım. Kongre’de katılımcılarımız enerji konusunda tüm dünyanın takip ettiği derecede önemli veriler ve bilgileri paylaşan, vizyonuyla enerji konusunda yeni ufuklar açan yerli ve yabancı 50’yi aşkın konuşmacıyı izleme imkanı olacak” dedi.

15.’inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı ziyaretçilerini ağırlıklı olarak kamu kurumları ve bürokratlar, enerji üretim, dağıtım ve satış firmaları, yatırımcılar, Fabrika yönetimleri, otel yöneticileri, çimento fabrikaları yönetim kurulu üyeleri. Organize Sanayi Bölgeleri Yönetimleri, akademisyenler, tedarikçiler ve tüketiciler, çevre kuruluşları temsilcileri, Ticari ataşelikler ve elçilikler, ticaret ve sanayi odaları, Ar-Ge ve eğitim kurumları, Belediyeler, bilişim ve yazılım firmaları, ulusal ve uluslararası kuruluşlar, enerji sektörüne hizmet veren firmalar, enerji Kooperatifleri, enerji verimliliği danışman firmaları, enerji danışmanlık firmaları, finans ve sigorta firmaları, hukuk firmaları, sistem mimarları, akıllı şehir ve bina Mühendisleri, yenilenebilir enerji firmaları, doğalgaz dağıtım firmaları, telekomünikasyon firmaları, yerli ve yabancı basın mensupları, lojistik firmaları ve enerji depolama firmaları oluşturuyor.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.