YEO Teknoloji, Selma Palaz, atama

YEO Teknoloji İş Geliştirme & Satış ve Teklif Bölümleri Üst Yöneticisi (CSO-Chief Sales Officer) olarak Selma Palaz atandı.

YEO Teknoloji İş Geliştirme & Satış ve Teklif Bölümleri Üst Yöneticisi olarak atanan Selma Palaz, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra iş hayatına T.C. Devlet Demiryolları Tesisler Dairesi’nde proje mühendisi olarak başlayıp, sonrasında STFA Grubu bünyesinde altı yıl boyunca enerji ve ulaşım alanlarında çeşitli EPC projelerinde görev aldı. 1999 yılında dünya çapında birçok ülkede faaliyet gösteren ve sektör liderleri arasında bulunan ABB’ye katılan Palaz, 20 yıl boyunca proje yöneticiliği, satış yöneticiliği ve farklı enerji alanlarında çalışan yerel iş birimleri yöneticisi görevlerinde bulundu.

YEO Teknoloji’ye transfer oldu

Selma Palaz, global seviyede sektörün önde gelen yenilenebilir ve konvansiyonel güç üretimi çözümleri şirketi Linxon’a 2019 yılında İş Geliştirme ve Satış’tan sorumlu Chief Sales Officer olarak katıldı. Palaz, yüksek gerilim alt yapıları, enerji santralleri, altyapı projeleri ve endüstriyel tesisler gibi çeşitli projelerde mühendislik, tedarik ve inşaat (EPC) hizmetleri sunan Linxon’da 4 yıl boyunca görev aldıktan sonra YEO Teknoloji’ye transfer oldu.

ABB bünyesindeyken Türkiye enerji piyasasına yönelik ülke pazar stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanması görevlerini de başarıyla gerçekleştirmiş olan Palaz, Haziran 2023 itibariyle YEO Teknoloji CEO’su Tolunay Yıldız’a bağlı olarak Chief Sales Officer görevine başladı.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.