Türkiye’nin ilk ve tek güneş enerjisi konulu fuarı olan Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı “Solarex İstanbul”, 4-6 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Güneş enerjisi alanında dünyadaki son teknolojilerin ve Türkiye’de üretilen yeni ürünlerin bir arada sunulduğu ticari bir platform olan “ Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı” sektör firmalarının ve temsilcilerinin buluştuğu bir organizasyon olma özelliğine sahip.

“Solarex İstanbul”, planlanan seminerleri ile hem katılımcı firmalara hem de ziyaretçilerine temiz enerjinin önemini anlatmayı hedefliyor. Fuar, sempozyumlar ve firma konferanslarının yanı sıra ziyaretçilerin de katılım göstereceği şekilde planlanan çok sayıda farklı etkinlikten oluşuyor.

GÜNEŞ ZİRVESİ

Özellikle finansman, yatırım ve üretim konularında seminerler gerçekleştirilen fuarda, sektörün öncü kuruluşları da verdikleri seminerler ile sektörü aydınlatıyor.

Dünya güneş enerjisi sektörünün CEO’ları, üst düzey yöneticileri, satınalma müdürleri, üreticiler, tüketiciler, akademisyenler, öğrenciler ile güneş enerjisi sektörünün yurt içi ve yurt dışı temsilcilerinin yer aldığı fuarda sektörün tüm mensupları bir araya geliyor.

Solarex İstanbul Fuarı İstanbul Fuar Merkezi’nde 9.10.11.12. Hall’lerde düzenlenecek.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.