Otokar Busworld Europe Otokar Hidrojenli Otobüs Otokar Otonom Otobüs

Türk otobüs üreticisi Otokar, Avrupa’nın prestijli fuarında sürdürülebilir ulaşım çözümlerini sergiliyor. Otokar, fuarda 4’ü yeni 7 araç sergiledi.

Türkiye’nin otobüs üretimindeki lider markası Otokar, sürdürülebilirlik taahhütleri doğrultusunda geliştirdiği, hidrojen yakıt hücreli ilk otobüsü KENT Hidrojen’i, Avrupa’nın en prestijli otobüs fuarı Busworld Europe’ta tanıttı. Bu araç, özellikle şarj altyapısının kısıtlı olduğu tarihi şehirler için ekonomik ve çevre dostu bir çözüm sunarken, sadece su buharı üreterek hava kirliliğini en aza indiriyor.

Ödüllü serinin elektrikli yüzü: e-TERRITO

Avrupa’da “Mükemmel Tasarım Ödülü”ne layık görülen Otokar TERRITO’nun 13 metrelik yeni elektrikli modeli e-TERRITO, Busworld Europe’da otobüs severlerin beğenisine sunuldu. Bu yeni model, sıfır emisyon, yüksek performans, geniş iç hacim ve optimum menzil gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Otokar, otobüs sektörüne yenilikçi bir yaklaşım getirerek, seviye 4 sürüş teknolojisine sahip otonom mikrobüsü e-CENTRO’yu tanıttı. Sürücüsüz olarak, her türlü hava koşulunda kesintisiz hizmet verebilen bu araç, fuar süresince ziyaretçilere otonom toplu taşıma deneyimi sunuyor.

NAVIGO’nun yenilenen yüzü

Avrupa otobüs pazarında önemli bir yere sahip olan NAVIGO, yenilenen tasarımıyla Otokar’ın standında sergilendi. Modern ve keskin hatlara sahip yeni tasarımı, iç mekandaki konfor ve güvenlik yenilikleriyle birleşerek pazarın en dikkat çeken otobüslerinden biri olmayı hedefliyor.

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Kerem Erman, firmanın Avrupa pazarındaki istikrarlı büyümesine dikkat çekti ve “Hedefimiz, sıfır emisyonlu araçlarımızla Avrupa pazarında güçlü oyunculardan biri olmak. İtalya’daki şirket alımımızla Avrupa’daki iştirak şirket sayımızı 3’e çıkardık ve Avrupa’daki büyümemizi sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Otokar, sürdürülebilir, yeşil ve inovatif çözümleriyle Türkiye’yi Avrupa otobüs pazarında temsil ediyor ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmayı hedefliyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.