(26 Nisan 2017)
Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği (SÜT-D)  tarafından, İTÜ’nün ev sahipliğinde ve Uluslararası Emisyon Ticareti Derneği’nin desteğiyle düzenlenen IV. İstanbul Karbon Zirvesi 26 Nisan 2017’de İstanbul’da yapılacak.
İstanbul Karbon Zirvesi’nde resmi erk, yerel yönetimler, akademi, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve gençler bir araya gelerek,  karbon yönetimi, karbon finansmanı ve Türkiye’nin iklim değişikliği ile mücadele yolu tüm yönleri ile incelenecek. Zirvede Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi Taraflar Konferansları, Paris (COP21) ve Marakeş (COP22) ardından yaşananlar ve Kasım 2017 gerçekleştirilecek Bonn(COP23) Konferansına giden yol masaya yatırılarak “Sera Gazı Emisyonları Azaltımı için T.C. Niyet Edilen Ulusal Olarak Belirlenmiş Katkısı” konusunda sanayinin konumu irdelenecek.
“Karbon Yönetimi ve Endüstri” oturumunda farklı sektörlerdeki lider firmalarımızın tepe yöneticileri sürdürülebilirlik yönetimlerini, düşük karbon ekonomisi stratejilerini anlatacak.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.