ICCI – Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın 27’ncisi bugün İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı.

Enerji Bakanlığı ve EPDK’nın desteğiyle Sektörel Fuarcılık ve Türkiye Kojenerasyon Derneği tarafından düzenlenen fuarın açılış konuşmalarını TG Expo Genel Müdürü Cem Şenel, ICCI İcra Kurulu Başkanı Yavuz Aydın, Elektrik Üretim A.Ş (EÜAŞ) Genel Müdürü İzzet Alagöz yaptı.

Yavuz Aydın konuşmasında ülkemizin enerji alanındaki sivil toplum kuruluşları ve üretici firmalarıyla teknoloji firmalarının bir araya geleceğini belirterek, ICCI’nin oldukça eski bir tarihe sahip olduğunu ve 90’lı yıllarda konferans olarak başladığına dikkat çekti. Aydın, “Ülkemizin gelişen enerji piyasaları ve hızlı enerji talebinin artmasına bağlı olarak kurulu gücü ve sektör çok büyüdü” dedi.

EÜAŞ Genel Müdürü İzzet Alagöz Türkiye’nin en iyi üniversitesinden mühendis olarak mezun olduğunda o dönemde Türkiye’nin teknoloji alanındaki gelişmişlik seviyesine dikkat çekerek, ICCI’nın o yıllarda başlayan bir etkinlik olmasının önemine dikkat çekti.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.