Güneş Enerjisi

Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED) tarafından dijital bir platform olarak geliştirilen “Güneş Köprüsü” ile güneşten elektrik üretmeyi amaçlayan yatırımcılar için güvenilir ve şeffaf bir firma arama sitesi hedefleniyor.

Platform ile aynı zamanda potansiyel güneş enerjisi yatırımcıları ile güneş enerjisi sektörünün saygın ve güvenilir firmalarının bir araya getirilmesi hedefleniyor.

Güneş enerjisi sektörünün tüm paydaşlarına açık olan uygulamadan tüm firmalar 31 Aralık 2022 tarihine kadar ücretsiz olarak üyelik hizmeti sağlayabilecek.

GENSED Genel Sekreteri Hakan Erkan imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, “Güneş Köprüsü” ile güneş enerjisi yatırımı yapmak isteyen tüm yatırımcıların daha bilinçli bir şekilde il bazında faaliyet gösteren firmalara ulaşmalarının sağlanarak, güneş enerjisi kullanımının yaygınlaştırılmasının amaçlandığı belirtildi.

Bireysel yatırımcılara da hizmet verecek

Güneş Köprüsü

 

Açıklamada, “Güneş yeryüzünde insanın yaşadığı her yerde elektrik üretilmesine imkan sağlaması sayesinde tüm enerji kaynakları arasında eşsiz bir konuma sahiptir.

Düşen maliyetler sayesinde güneşin en ucuz elektrik üretim kaynağı haline gelmesi ve elektrik tüketimini çevreci bir şekilde karşılamak isteyen tüketici sayısının her geçen gün artması sayesinde güneş enerjisi günümüzde çok cazip bir yatırım alanı haline gelmiştir.

Bu yüzden GENSED olarak ülkemizdeki güneş enerjisi yatırımlarının sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde artmasına katkı sunmak için “Güneş Köprüsü” projesini hayata geçirdik. Platformumuza tüm sektör firmalarını ve güneşe yatırım yapmayı düşünen vatandaşlarımızı davet ediyoruz.”

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.